|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 13 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
דירוג מסחר: (0)
|
חברה הוא אמר לי שהוא קנה את הקובץ עריכה של הפלאש ב-47.3 דולר שזה בערך הוא אמר 200 ומשהו
מותר לי להישתמש בו נכון? ועם מקסימום קורא משהו אני מאשים אותו יש לי היסטוריה של כל השיחה http://cunected-f.dfx.co.il/index.php זה בסדר הוא יכול ליקנות? |
![]() |
![]() |
# 14 |
הוסטסניון
|
אני פשוט נדהם!
זו גנבה מלאה! מהפורום CF המוזיקה, הפלאש, הכל! CF אומנם התאחד עם מגנט. אבל זה עדיין שייך לבעלים שלו! זו פשוט גניבה שבה יכולים לתבוע אותך על שימוש בדבר הזה. אני מציע לך לאגיד את זה למי שהכין לך, ולאגיד לו שהוא יכין ולא מישהוא אחר שהוא גנב ממנו! |
![]() |
![]() |
# 15 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
מחקתי את זה...
ואיי איזה עצבים עבדו עלי מה אני עכשיו עושה כוס עמק (סליחה על הביטוי) כל פעם עובדים עלי מי יכול להכין לי פתיח חדש עפ פלאש מוזיקה והכל והוא יקבל מה שהוא רוצה בתמורה חוץ מכסף כי אין לי כבר אחרי שעבדו עלי והבאתי תאיחסון מי יכול לעשות לי ומתי שיה לי כסף אני ישלם מקסימום או שתקבלו תמורה אחרת במקום כסף אני צריך את זה דחוף ... ): איזה עצבים ): מי יכול לעזור ל בבקשה עם כן זה האיסיקיו שלי - 5105011 |
![]() |
![]() |
# 16 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
כאילו הם עשו משהו. גנוב 100 % |
|
![]() |
![]() |
# 18 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
ראיתי את זה במלא פורומים ופתיח של איזה חברה מישהו יכול לתת לי גם לינק לאתר של TM בחיים לא היתי שם וכולם מדבר על האתר הזה (אני חושב היתי פעם אחת או שתיים אבל אין לי את הלינק) Last edited by djkfir; 30-10-05 at 17:25.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|