|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר על
|
לאחר התגובה של עדן...
תגובתי לנושא: לפותח האשכול חבל מאוד שאתה ישר נותן ביקורת רעה. תבינו שזה הורס את השם של העסק, אם הוא הסביר לך בצורה יפה שעד שהוא לא יוכל למשוך את הכסף הוא לא יוכל לארח לך את השרת אתה צריך להבין את זה, ולא ישר לבוא לפה וללכלך. אני מקווה שתסגרו את העניין הזה ביניכם, ותמשיך להיות לקוח שלו למרות הכל. יום נעים לכולם. |
![]() |
# 12 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
כולה אמרתי לו שברגע שהכסף אצלי ביד אני מביא לו את השרת תוך 4 שעות.. אני בדרך כלל מתחייב לתת את השרת תוך 3 ימי עבודה לא כולל שישי שבת. כרגע הבן אדם הזה יצא שקרן, אני לא אמרתי לו "אני מתיחב להביא לך את השרת תוך 4 שעות" אמרתי לו במידה והכסף יהיה אצלי ביד תוך 4 שעות אתה מקבל בלי להתחייב. שהכסף נמצא בחשבון זה לא עוזר לי בגרוש.. הפקיד של הבנק אמר לי "יש לך עכשיו 17 שקל, ה-400 שקל שנכנסו עדין לא אושרו ע"י הבנק שממנו הם הועברו" |
|
![]() |
# 13 |
חבר מתקדם
|
לפי איך שהבנתי מעדן הכסף בכלל עוד לא נכנס לחשבון.
אז איך כותב האשכול אתה אומר שהכסף שולם ואפילו לא אומר את מה שהוא אמר..{לא יפה לא להגיד בדיוק מה קורה..} אמרתי שצריך לשמוע גם את הצד השני, עדן עשית כנכון לעשות,ככה בזמנו גם אני הייתי עושה..קודם שהכסף יכנס ושאני יראה בבנק ורק אז עושים. רק בדבר אחד טעית..לא היית צריך להבטיח לו תוך 4 שעות..פעם הבאה תדע להגדיר ללקוח. אגב..לא יפה ככה לתת ישר ביקורת רעה סתם הורס תעסק.. המשך יום קסום ![]() |
![]() |
# 14 | ||
מתאורר / יצא בחוץ
|
הבטחתי שמרגע שהכסף יהיה אצלי ביד, אפילו 250 שקל לשלם על האירוח הוא יקבל את השרת.
הכסף מופיע בבנקט אבל עדין לא אושר.. זה כמו שיפקידו לי צ'ק ללא כיסוי לחשבון אחרי 3 ימים הכסף יעלם, למה? כי אין לצ'ק כיסוי ואחרי בדיקה אין אפשרות להכניס לי כסף. ויצא פעם שאני הפסדתי כסף בגלל זה אני לא לוקח סיכון ומשתמש בכסף אישי יותר. ציטוט:
אבל הוא אחרי דקה שדיברתי איתו התחיל לאיים, לא הייתי רוצה להראות פה את השיחה שלנו, חבל שהביקורת תחזור לבן אדם. ודרך אגב, רז תפסיק ללכלך עליי בוונט, יש לי שם חברים ואומרים לי הכל. זה שאני לא נמצא שם להגן על עצמי לא אומר כלום. ציטוט:
הכסף אמרת הופקד אתמול בשעה 8 בבוקר!! אני לא רוצה להגיד מה אתה, אבל אתה פשוט שקרן! היום אמרת לי שעברו כבר 3 ימים באי סי קיו ! כמה זמן עבר? 24 שעות?!?! Last edited by Pro-Host.co.il; 26-12-06 at 16:49.. |
||
![]() |
# 15 |
חבר בקהילה
|
עדן , שיכנעת אותי .
לא השפיע עליי, מצטער לפתוח האשכול. |
![]() |
# 16 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אני לא אמור לשכנע אותך, אני מגן על הכבוד שלי, אני לא רוצה שיהיו עליי ביקורות רעות.
אף פעם לא עשיתי משהו רע למישהו שהוא לקוח או מעונין להיות לקוח. אני מקווה שיש בחוקים של הוסטס חוק נגד שקר, האשכול הזה ממש לא אמין במיוחד. חצי מדבריו נחשבים לשקר. ושמצידי יעתיק את השיחות שלנו באי סי קיו, למה הוא לא עושה את זה? בגלל שהוא איים אליי? ואני לא רציתי להגיב לו, יש פה כמה אנשים שיודעים איפה אני עובד בלילה הם מבינים בדיוק שיש מאחורי אנשים. |
![]() |
# 17 |
חבר וותיק
|
אין לי שום דבר אחר להגיד מאשר :
חחחחחחחח... אדון רז , כבר מפורום אחר אני מכיר אותך (Alon.vg אולי יגיד לך משהו ? ) ואני ממש לא מתפלא... חחח עקיצה... XD אתה בהודעתך מנסה לתאר את איציק מ PROHOST (או איך שלו קוראים להם ולבנאדם) כרמאים. דבר ראשון , אני לא מכיר אותם , לא בתור לקוח ולא בתור מישהו אחר... איציק צודק, לוקח לזמן מבנק אחר להגיע... 3 ימים כמו שהוא אמר... וחוץ מזה, אתה כל הזמן משנה גרסאות... ילד , רציני , בן כמה אתה ? 9 ? ואין שרתים יהודים , כמו שאין שרתים מוסלמים ואין שרתים נוצרים ![]() יש רק שרתים יעודיים* עם שני היו"דים ... |
![]() |
# 18 |
עסק רשום [?]
|
בחיים לא ראיתי משהו כל כך מצחיק.
אני חושב שכדאי שתפרסם את מס' חשבון הבנק שלך - וכל אחד יעשה לך wire לכמה שקלים כדי שיהיה לך כסף לספק שירות איכותי ללקוחות שלך. ממש מדהים - נגמר לך הכסף האישי, חשבון צעיר, בלה בלה בלה, מכל הסיפור עוד לא קראתי תירוץ טוב למה הלקוח שלך לא קיבל את השרת 4 שעות לאחר שהכסף הועבר אליך. לא בודקים ממי קיבלת הפקדה דרך הבנקט - בודקים דרך איש שירות של הסניף או דרך האינטרנט. אנשים - תתחילו להיות רציניים. אי אפשר שכל אחד יפתח חברה כשאין לו בחשבון אפילו 500 שקל כדי לטפל בלקוח ברמה הבסיסית ביותר. שיהיה ערב טוב. |
![]() |
# 19 | ||
אקס מנהל
|
ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
# 20 | |
אקס מנהל
|