|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
עיצובים יפה מאוד.
|
![]() |
![]() |
# 2 |
Permanently Banned
|
בהחלט ביצועים יפים.
כל העיצובים שלך.. לא רובם.. כולם מועתקים מרעיונות של עיצובים אחרים. ראיתי פה כפתורים של OPACITY ועוד אתר עם כפתורים ובאר שדומה ל SPEEDSERV.. קראת לעיצוב SERVSPEED ועוד עיצובים שמועתקים מרעיונות של עיצובים שראיתי פעם. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ורק בעיצוב אחד עשיתי כפתורים אם עיגול זה לא נקרא העתקת רעיון זכותי לעשות מה שאני רוצה ... ותודה עוד תגובות
בברכה איתי,מעצב אתרים. my devinartart gallery : www.dm-design.deviantart.com ביקורות: [1] עיצוב אתרים | עיצוב אתרים תדמייתים | עיצוב אתרים עסקים | עיצוב לוגואים | עיצוב באנרים ועוד... email - itai067@gmail.com |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אז הוא בא לפה |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אה שחר היה פה לפני עשה משהו וזהו אסור עוד לאף אחד לעשות את זה!!!?!?! לפי החוקים פה אני יכול לקחת את אותו עיצוב לשנות במקצת במיוחד אם אני מעצב לבד ויש את כל השכבות וזה בכלל לא קשור לשחר תפסיקו לנסות לתפוס אנשים!!! דרך אגב אחרי חיפוש קצרצר בגוגול http://www.ib-concept.com/ Record created on 14-Sep-2005 אז מעותק! נכון? Last edited by LDan; 06-01-07 at 20:09.. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר חדש
|
עיצובים יפים,
בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 7 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
העיצוב הראשון יפה..וממנו מתדרדר...הראשון בהחלט שווה 200...אך השאר 150 אולי...100 אפילו (האחרון)...איתי, יש לך רמה פשוט חבל על הזמן...אבל אתה לא מנצל אותה...אתה לא משקיע מספיק וזה פוגע בך...בהצלחה בהמשך...
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
וולף בשביל כסף אני לא יעשה מעצמי צחוק..
בברכה איתי,מעצב אתרים. my devinartart gallery : www.dm-design.deviantart.com ביקורות: [1] עיצוב אתרים | עיצוב אתרים תדמייתים | עיצוב אתרים עסקים | עיצוב לוגואים | עיצוב באנרים ועוד... email - itai067@gmail.com |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
מה הקשר לעשות מעצמך צחוק?אם אתה תמכור את העיצוב תמורת 100 ש"ח אתה לא תעשה צחוק מעצמך
# 10 |
חבר בקהילה
|
אני כן מעצב מכובד ואם עיצובים מכובדים ויפים לא ימכור עיצוב ב100 ש"ח
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|