![]() |
# 11 |
הוסטסניון
|
אבי וביבימן, בתי הספר שלכם גם על רמה מבחינת מראה? כלומר הם מסודרים, נקיים וכד'...?
עריכה: אבי תוכל להביא לי תמונות של בית הספר בבקשה? Last edited by Panda; 09-01-07 at 20:14.. |
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר וותיק
|
לומד בתיכון חיפה 95% מהבית ספר רוסים( בית ספר אנטרני - ככה כותבים? ) אני לא רוסי במקרה
![]() |
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר בקהילה
|
בתי ספר יסודיים ברמת גן הם כמו בתי ספר פרטיים.
בבית ספר שאני לומד, ערמונים, הוקם לפני 7 או 8 שנים. האולם ספורט הוא אולם של הליגה (קבוצות כדורסל משחקות בו בגלל זה בנוי ככה.) בכיתות - לא ראיתי כיתה שיש בה יותר מ-29 ילדים (בכתה שלי יש 24!) המורות - מצוינות לפי דעתי אנחנו מתקדמים בחומר מצוין. יש דשא והרבה עצים מסביב ומגרש כדורגל גדול. פשוט בית ספר מצוין! ושלא נדבר על בליך.. Last edited by HBK; 09-01-07 at 20:52.. |
![]() |
![]() |
# 14 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
http://alehlod.co.il |
|
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר בקהילה
|
ראסמי מורים רוסיים יודעים ללמד כי מורים ישראלים צוחקים עלהם יורדים עלהם
ומורה רוסי לא מרשה לתלמידים לעשות עליו צחוקים ... בגלל זה יש שיעור עם מורה רוסי בבתי ספר רגילים בארץ כמו עמל בנהריה או אורט בעכו לומדים רק %40 מהשיעור כול השאר לוקח להרגעת תלמידים ובעיות ומינהם בשובו כמעט ואין כאלה דברים יש רק בעיות עישון ... |
![]() |
![]() |
# 16 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
התיכון מחולק לקמפוסים. יש 9 קמפוסים בארץ אם אני לא טועה. בעיקרון, לתיכון יצא שם של מקום של ערסים ושל טמבלים. בגלל שזה ביה"ס פרטי אז כולם מתקבלים לשמה. אבל אני יכול להגיד לך שהחברה שמה 10 ! המנהלת רוצה לחנך בכיתה י' אבל בהמשך היא הרבה יותר טובה. הטיולים השנתים: השנה יצאנו לאילת עם 2 קמפוסים, ת"א ורעננה. היה ממש כיף! ישנו במלון הולדיי אין פאטיו. מלון נחמד לאלה. כיף חיים ! מסיבות בערב, ספורט ימי בבוקר מה לא... הבית ספר ממוקם במרכז העיר, יש חברה משוהם, אריאל , פתח תקווה, גבעת שמואל ועוד כמה אזורים ליד... הביה"ס זה בנין בקומה התחתונה מרתף כזה יש חנות. למעלה זה הבצפר. יש חדר עישון למעשנים, חדר שאנטי. הכיתות, כיתה י' 1 יא' ויב' 2 כיתות לכל שכבה. המורים על הכיפאק. מלמדים אותך מהתחלה את הבסיס חוזרים איתך על הכל! השיטת בגריות מתחלקת בין ה3 שנים... יש לך בעיה בחומר הנלמד? יש לך שיעורים פרטים בח-י-נ-ם! בשעות הערב. מתחילים ב9 כל יום, יש ימים שמתחילים ב10 וחצי... מקס' לומדים עד 3 ורבע מ10 וחצי. ומ9 עד 2 ו20. ממליץ לך בכנות, לך לשמה לא תצטער ! |
|
![]() |
![]() |
# 17 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
יש לי חברים לומדים שמה... הלכתי לעשות שמה מבחנים וגם עברתי אבל לא הלכתי לבצפר ביגלל הרמה הגבוהה, יש לי חברים שמה. אני העדפתי להולץ :P אגב, מדעים זה בצפר פרטי, של על"ה (עזרה לילדים עומו**) בצפר לטחונים :P |
|
![]() |
![]() |
# 18 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אם אני לא טועה על"ה זה עמותה לטיפוח המדע. |
|
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר על
|
ממליץ על אנקורי ברעננה.
הייתי אמור להיות בבצפר הזה בסוף לא החזירו אותי לבצפר אחרי בלאגן. אממ וישלי 2 חברים שם שאורמים שהבצפר אחלה.. המורים כמו חברים קיצר לך עלזה :]
# 20 |
חבר על
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|