|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חסום
|
אני עצמי תקוע , גם לי הם לא עונים ו-2 לקוחות שלי הזמינו ממני גם ונטרילו וכרגע אני תקוע בלי מענה ואפשרות להזמנה ..
פשוט חוסר אחריות מצד חברת ונטרילו העולמית להעמיד בעבור חברה אחת אפשרות לרכישת רישיון בזמן שכל הגולשים סובלים בלי יכולת לרכוש ונטרילו ממקום אחר . מי ישים לזה סוף ? אף אחד . רק אני מרגיש כמו פראייר לרדוף אחרי בן אדם אחד שרק לאותו בן אדם אחד יש בלעדיות ? נשמע לי ממש מוזר . |
![]() |
# 2 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
# 3 | |
חסום
|
ציטוט:
בנוסף , נגיד להם שביסייטס לא מתפקדת כרגע (וגם נוכיח) על מנת שיאפשרו גם לנו למכור . עם כל הכבוד לביסייטס , שיוותרו על הבלעדיות אם הם לא מסוגלים לספק לכולם את הונטרילואים כמו שצריך , למה אנחנו אשמים שהם "שכחו" לשלם את הרשיונות ? לדעתי זאת חוצפה . אני לא יודע מה איתכם , אבל אני הולך לעשות משהו בנידון . |
|
![]() |
# 4 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
אין מה, יש לי אימייל אוטומטי שנשלח לוונטרילו כל שבוע ביום שבת...
בבקשה לקבלת רשיון, שכולל את כל העמידות בתנאים שלהם וכן הוכחות על עסק רשום והכל מוכן בתוך מייל מסודר להפליא, אבל מצידם אין כל תגובה
# 5 | |
חסום
|
ציטוט:
גם לא ביסייטס בקצב הזה .. אני ממש לא יודע מה אפשר לעשות בנידון , אבל כרגע כולם תקועים בלי מענה ללקוחות שמבקשים לרכוש ונטרילו .. פשוט מדהים כמה שזה מעצבן . |
|
![]() |
# 6 |
אקס מנהל
|
אתה לא מבין שלקוחות מישראל לא מעניינים את ונטרילו? יש להם חצי עולם של מכורים כלקוחות.
|
![]() |
# 7 |
Permanently Banned
|
אני לא מסכים אם מה שאתה אומר אני לקוח של beesites מעל שנה וחצי..
יש לי וונטרילו אצלהם [ הוונט הכי גדול ב 2.3 ] הוונט מונה 150 אנשים 80.179.153.13 פורט- 9912 בוונט אין לגים ובעיות.. אולי היה נפילה קטנה זה קורה מה לעשות... המשך יום נעים |
![]() |
# 8 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
גם לי יש וונט אצלו =\ לא מתלונן! ![]() |
|
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
אף אחד לא דיבר כאן על לאגים, דיברנו כאן על בושה אחת גדולה שהייתה יכולה להיפסק.
על ידי כך שהם "שכחו" לשלם לונטרילו על הרישיון. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|