|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
Permanently Banned
|
![]() כולכם חיים באשליות אם אתם חושביםש הוא עשה את האייקון למה כנסו לפורומים הוא גם נמצא שם וזה ליד קטגוריה של תוכנות אייקון די מופרסם הוא לא יסתבך או משהו למה יש מלא כאלו:\ בכל מקרה באמת דיי יבש |
![]() |
![]() |
# 12 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
העיצוב יפה מאוד רק התפריט מזעזע.. |
|
![]() |
![]() |
# 13 |
הוסטסניון
|
נחמד בהצלחה :]
|
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר בקהילה
|
עיצוב חביב אבל יש לי הערה תכנותית לגבי התפריט: מכיוון שלא השתמשת בפונט בסיסי (אריאל, david, Tahoma וכיוב') אין סיכוי שהגולשים יוכלו לראות את התפריט כפי שעיצבת אותו אלא אם אתה הופך כל סעיף שם לתמונה (מה שלא סביר). מבחינה עיצובית זה אולי נראה נחמד, אבל פרקטית זה לדעתי קשה ביותר ליישום (אם משיהו מכיר דרך קלה לשימוש בפונט ייחודי בתוך הטקסט באתר אתם מוזמנים להגיב).
|
![]() |
![]() |
# 15 |
הוסטסניון
|
יש הבדל בין לשים אותו כאייקון לקטגוריה ובין לשים אותו בלוגו.
|
![]() |
![]() |
# 16 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
קוד:
* { font-family: FONTNAME, Arial, Tahoma, Verdana, Sans-serif; } |
|
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר בקהילה
|
צודק. אם יש לו את הפונט מותקן אז כמובן שאין בעיה, אבל אני לא מכיר דרך (מלבד תמונה) לגרום למשתמש שאין לו את הפונט הייחודי מותקן (ובמקרה הזה לא מודבר בפונט נפוץ) לראות את העמוד עם הפונט הייחודי (כפי שציינת, הוא פשוט יציג את העמוד עם הפונטים הקיימים והמוגדרים ב-CSS). בקיצור, אפשר ורצוי להשתמש בפונטים ייחודים (designer fonts) שרוב הסיכויים של-90% מהגולשים אין אותם במחשב במסגרת האלמנטים העיצוביים באתר (ללוגויים, headers וכיוב') ולא התוכניים (במקרה זה, התפריטים). אני זוכר במעורפל איזשהו סקריפט שיודע להסב כל פונט שתעלה לשרת ותגדיר את המלל שלו לתמונה וכך להציג לכל הגולשים פונטים ייחודיים, אבל החיסרון הוא כמובן שמנועי חיפוש לא יוכלו לסרוק את הטקסט. אנסה למצוא אותו...
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|