|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
^^
# 2 |
חבר בקהילה
|
אם אכן הכל היה אמיתי אף אחד לא היה בא ומנסה להוכיח שזה אמיתי אורי גלר עשה את הכסף שלו בעזרת השואו הגדול שנתן בעולם ובעיקר בבירטניה ומשהם נבעו כל המיליונים שלו.
אם אכן אורי היה כזה ביג שואו ועושה ניסים הוא לא היה בא ועושה תוכנית ומוכיח לכולם שוב אחרי פגרה כל כך גדולה שהוא אמיתי וכו' כו'... כל מי שיגיד בקשר לזה שארצות הברית "שכרו" את שירותי לגבי מציאת נפט אז כך אחד יכול למצוא נפט ! אני ואתם ! כיצד? קצת ללמוד וזהו. בכל מקום פעולם ( כימעט ! ) ישנו נפט הענין הוא כמה קודחים עמוק ! יש מקומות שיקח המון זמן והמון הוצאות לקדיחה בשביל להגיע לנפט אך בסופו של דבר יגיעו האם זה שווה? זאת השאלה. כך שאורי סתם שרלטן בעיני. וכל השאר גם כן. אני לא שולל את הענין שקימים אנשים בעולם עם כוחות. |
![]() |
![]() |
# 3 |
תודה על תרומתך.
|
ליאור סושרד הוא היורש. מה זה לא צפוי..
# 4 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
Авторитет
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
(תגובה לנושא ההודעה)
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
שום דבר בתכנית לא אמיתי
לגבי הקטע השני איך הם ידעו את המספר? מתי שהוא לקח ממנה את הפתק-הוא החליף לפתק אחר ושהוא הגיע לשולחן הוא הביא את זה לאישה שישבה לידו והיה קטע קטן שראו בבירור שהיא מזיזה את הכוס בכוח בנוגע לשולחן- מוזר שראו את זה רק מזווית אחת ולא מלמעלה בנוגע לסושרד זה קל-הכל עניין של אפקטים הוא גם אמר למרגלית מראש מה לבחור |
![]() |
![]() |
# 7 |
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (: |
לפי מה ששמעתי אורי גלר לא אמר איפה יש נפט אלא איפה לא לחפש(=איפה איו) אז תראו אותי אורי גלר הבא:
בקרקע של קניון עזריאלי אין נפט!!! עכשיו תביאו תמיליון... |
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
זה פשוט מאוד... ליאור סושרד נבחר רק בגלל שהוא שחקן מעולה, הוא יודע להעמיד פנים כאילו הוא אלוהים. בדיוק כמו אורי גלר. הוא לא באמת קוסם וכל החארטות האלה.. הם פשוט שחקנים מעולים שיודעים להקסים את הצופים בכשרון המשחק שלהם.. זה הכל.
אורי גלר בעצמו אמר... "ליאור יש לך כישרון הצגה מדהים" לאהוד ולמתמודד השני לא זוכר את שמו, אין כישרון משחק כזה.. ליאור הוא היחיד שיכול להמשיך את השקרים של אורי גלר כמו שאורי עשה ורוצה שימשיכו. ליאור ואורי לא באמת קוסמים, רק שחקנים טובים.
# 9 |
חבר על
|
אורי גלר כנראה אין לו כוחות על, אבל מוח יש לו והרבה.
לגבי התוכנית, בידור בשקל, לא אהבתי. נמרוד הראל שולט!!! |
![]() |
![]() |
# 10 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
יש משפט ידוע שאומר..
"העין רואה והמוח מאמין"... ובואו נסגור את הדיון ככה.... ![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|