|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר בקהילה
|
רגע,
מישהו יכול להסביר לי איך עושים שאתרים יראו טוב בפיר פוקס?.. עד היום לא הבנתי איך עושים את זה.. אני יודע שיש הרבה בעיות כאלה עם מלא אתרים בפייר פוקס.. אז איך איפשר לתקן?.. -ואני אומר את זה על פייר פוקס מתוך נסיון, פעם גם היה לי אותו, יש בוא דברים טובים ויש דברים רעים.. |
![]() |
![]() |
# 12 |
הוסטסניון
|
דבר שנקרא XHtml לפי הידוע לי...
בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 13 |
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (: |
אתה צצריך שיהיה לך פתוח גם IE וגם ככ על כל צעד שאתה מקדד באתר אתה בודק בשתי הדפדפנים[ לי יש בFF תוספת שהופכת את האתר לIE וככה בדפדפן אחד אני יכול לבדוק גם FF וגם IE אבל FF גרוע אז זה לא בשבילך :|.
-בן. |
![]() |
![]() |
# 14 | |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
ציטוט:
מלא אנשים מכל העולם נכנסים לאתר הזה .. ורובם אוהבים פיירפוקסס .. אתה תגיד לכול אלה אל תשתמשו בפיירפוקס כנסו לאקספלורר ? אם אתה מקדד אתר תיכנות תקין וכו .. אתה חייב התאמה לכל הדפדפנים שיהיה נוח לכולם .. בהצלחה ,
![]() |
# 15 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אין בזה שום תועלת, לחתוך 7 תמונות שונות, עם טקסט עליהם, שאתה יכול להשתמש בתמונה אחת, להלביש עליהן טקסט שיהיה ניתן לשינוי בכל רגע נתון. לכל הבלוק הימני, אתה משתמש בתמונת רקע, למה? אתה יכול לשים צבע רקע, לא ירגישו בהבדל - זה יטען מהר. כנ"ל לגבי שני הבלוקים השמאליים, למה תמונת רקע אם אפשר להשתמש ב-CSS? חשוב מאוד להתאים את האתר לכל אחד מהדפדפנים. אתה חי בסרט, אם אתה חושב שמישהו יחליט לעבור דפדפן בגלל אתר אחד. זה אתר, שאפילו לא ינסו לצפות בו עם IETab. שתדע, שהיום רוב הדפדפנים הכי פופולאריים שמשתמשים בהם הם - Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera. חבל שחלק לא יזכו לצפות באתר. |
|
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר בקהילה
|
אויק תקשיבו לי...
לא הגבתי כי פירמתטי את המחשב.. והתקנתי Mozila Firefox 2 החדש.. והאתר ניראה בוא מצויין!!! אז למה להגיד סתם, ולעצבן?... |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|