|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
אוי אלוהים יישמור
תסלח לי על התגובה,אבל אני חייב להגיב על השטויות שרצות פה. מעט כתיבה נכונה לא תזיק. "חברת DOMAINANAME בעלת ריייסלר בגלובאט וב-DTNT(בקרוב)" א.אתם ממש לא חברה. ב.אם זה "בקרוב" אז למה לכתוב שאתם בעלי רייסלר עכשיו אם זה יהיה בקרוב ? אני לא רואה אתכם בתור רציינים,ולא כי גם לי יש רייסלר. גם אמרת בהודעה הראשונה "...שמות מתחם ושאר..." מה זה בדיוק שאר ? אני יודע ,אל תענו לי,אחסון אתרים עם תחזוק "מלא" על ידכם ,כשכל מה שאתם עושים כדי "לתחזק" את השרת הוא להיכנס ל-DA או לפוטי ? תחשוב על מה שאמרתי. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
ב. חברי כתב "שמות מתחם ושאר..." כי חברתינו עוסקת בשמות מתחם בעיקר ובאחסון אתרים ולא, לא ילדים קטנים "אני מתחזק את אחסון שלך" ולא עוזרים בשיט (סליחה על הביטוי), "נכנס לDA או לפוטי" זה אומר תמיכה של 24 שעות במידת הצורך, ריסט לשרת במידת הצורך, תמיכה בכל דבר אם זה העלאת מסד ואם זה הסבר כללי על שימוש בDA. כמו כן גם עיצוב אתרים מיקצועי אשר כולל עיצוב אתר מלא, תיכנות ופלאש. בכל זאת, בחרנו לכתוב על השירות המרכזי שלנו. אם זה מפריע לך, פשוט לא לכתוב תגובה. אגב, אני בהחלט מסכים איתך שהמילה היא לא "ושאר" תודה רבה לך. |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
יופי שהתגשת שב-DTNT בתהליכים. יא אללה בנאדם,כמה פעמים צריך להסביר לך , אתה לא חברה ! |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
מצטער שבכלל העזתי להגיד את המילה!, אגב, לפי מה שאני הבנתי, עוסק פטור הינו חברה לכל דבר. אך לא מספק קבלות מס'. לא צריך להתנפל ואני גם לא מפרסם פה את DomaiName, בקשתי ביקורת על שם המתחם ולא על ה"עסק" עצמו. אגב, אני שוב מזכיר, אין קשר לVPS או ריסיילר, או בכלל שרת יעודיי. DomaiName - שם מתחם, לא אחסון אתרים. אוקי?? ![]() Last edited by DomaiName; 18-02-07 at 16:49.. |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
אתה עושה מעצמך צחוק.
אתה יודע למה domainname.co.il תפוס? כי domainame.co.il הוא קיצור שאם תגיד אותו בעל פה אנשים ייכנסו לדומיין השני. ככה שהדומיין לא קליט, ארוך מדי, ולא משדר רצינות כלל וכלל. אל תקראו לעצמכם חברה, אתם עדיין לא רשומים, וגם עוסק פטור, זה לא חברה, זה עסק. להתרכז בשמות מתחם ולספק גם אחסון ופיתוח אתרים, זה אותו דבר כמו עסק לאחסון, פשוט עוד עסק לאוסף. |
![]() |
![]() |
# 8 |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] דירוג מסחר: (0)
|
דיי כולכם מגעילים,
תגידו בהצלחה וזהו. בהצלחה.
# 9 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
ב. זכותך לחשוב מה שאתה רוצה לגבי הדומיין, היבקורת התקבלה. ג. אני לא מסכים איתך לגבי "עוד עסק לאוסף", כשאני אומר שאנחנו מספקים גם אחסון אתרים זה לא אומר שזה העסק, זה לא עסק אחסון אתרים. אני אומר שנגיד שאני יוצא במבצע, אני אוכל לעשות "דומיין ישראלי + אחסון במחיר של X שקלים". אני לא אבוא ואפרסם מבצעים של אחסון אתרים. כי אני לא חברת אחסון אתרים. ושוב...... בקשתי ביקורת על הדומיין, לא על העסק עצמו. תודה רבה לך. |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
הוסטסניון
|
אז בשביל מה הוא מבקש ביקורת? בשביל שיגידו לו בהצלחה וזהו?
ציטוט:
אם אתה לא רוצה ביקורת על העסק אל תדבר עליו כ"כ הרבה "ותעדכן" אותי לגביו. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|