|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר מתקדם
|
לא ממליץ להתעסק עם אייבורי , ממש ממש לא ממליץ כך את זה כעצה, סוף מעשה במחשבה תחילה.
|
![]() |
![]() |
# 12 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ממש לא כדאי לקנות מהם הייתה לי תקופה שבשבוע כמעט החלפתי את כל החלקים הקיימים במחשב
אז כבר קניתי מחשב מחברה אחרת.. לא לקנות אייבורי! |
![]() |
![]() |
# 13 |
משתמש - היכל התהילה
|
הבא שיכתוב הודעה לא עניינית יקבל אזהרה.
|
![]() |
![]() |
# 14 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
אי אפשר ככה, תכתוב מה אתה כן מזמין משם, לא איזה תוספות אתה לא לוקח, מה אתה לוקח ומה לא?
|
![]() |
![]() |
# 16 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
ככה:
קודם כל הכי חשוב - תכתוב מחירים לכל דבר, אין לי מושג מה המחיר אז אני לא יודע אם זה משתלם או לא. מעבד קצת חלש למחשב ישן הייתי לוקח E6400 ואם כבר להשקיע אז E6600 לוח אם.. בסדר.. הייתי קונה מחברה אחרת אבל אם אין תקציב אז קנה את הלוח הזה בשביל לחסוך (שוב, כמה זה?) HD - אני לא בטוח שזה יספיק לך. קנה 250GB או 320GB. זיכרון - אם אתה צריך את המחשב הזה להמשך, קנה 2GB DUAL CH DVD סבבה - תברר כמה הוא עולה, אם הוא עולה משמעותית יותר מהx16 הייתי יורד כדי לחסוך (מה גם שהוא DUAL LAYER, מה שיכול להוסיף הרבה מאוד כסף למחשב שלך). כרטיס מסך - לא לא לא! על כרטיס מסך לא מתפשרים. זה כרטיס LOW END עלוב. אל תקנה את זה, בטח לא למשחקים. תשקול שדרוג לX1950 PRO או אם אתה רוצה כרטיס עד הDX10 תקנה את המומהרים של 7600GT. מסך - לא אומר לי כלום, לא מבין. בקיצור המחשב AS IS אל תקנה. אם אתה יכול לשדרג את החלקים שציינתי במסגרת התקציב זה יהיה נהדר, אם לא, תגיד לי מה לעזאזל התקציב, ואני אנסה להרכיב לך מפרט יותר נורמלי. |
![]() |
![]() |
# 17 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
![]() |
# 18 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
אם כבר אוברקלוק אז עדיף E6400.
|