|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
אתה לא עונה בטלפון !!!!
כבר שבוע וחצי אני מנסה לתפוס אותך |
![]() |
# 12 |
חבר בקהילה
|
מתן וגון תותחים ואין יותר להוסיף.
=) |
![]() |
# 13 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ד"א, כל ההודעות של החברים שלך לא לעניין. אני לא מאשים אותך בזה אבל בזמן שאתה אולי מקבל מהם תמיכה, אחרים שלא קשורים אליך רואים את זה בצורה אחרת והפוכה.
# 14 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
לפי דעתי אפשר לנעול את האשכול, אי סי קיו האישי שלי 163016376 לבעיות נוספות. המשך יום נעים. |
|
![]() |
# 15 |
אקס מנהל
|
אחרי שהלקוח יענה באשכול הזה שהוא קיבל את השירות המגיע לו (ולא יותר מזה) האשכול יינעל.
אגב, Gigabyte גם אנשים שהם לא לקוחות יכולים להתערב בצורת הניהול שלך אם לדעתם היא שגויה. אנשים פה באים להסביר לך שפספסת בשירות ולא להסתכסך (זו בעצם מטרת הפורום). שים לב שshezee הוא אינו בעל עסק אחסון ואין לו שום אינטרס להכנס בך. הוא העביר ביקורת בונה על ההתנהלות שלך בעסק לפי נקודת מבטו וזה לגמרי מקובל. |
![]() |
# 16 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
אגב אני לא היחיד שעבדו עליו...מסתבר שעוד כמה חבר'ה שאני מכיר קנו ממנו סרבר ועוד לפני שפג להם שבוע...מרגע התשלום הסרבר נעלם כאילו בלעה אותו האדמה! ומתן לא עונה...פשוט נוכל אני אשמח אם תענה לי כבר לטלפון...זה לא סיבה סתם להגיד שטיפלתה בי אני רוצה את מלוא הכסף שלי בחזרה |
|
![]() |
# 17 |
חבר חדש
|
איזה אור זה? כי אני דברתי עם אחד וטפלתי בו ועם זה לא אתה אז בוא אליי לאי סי קיו אני יטפל בך האי סי קיו שלי מופיע באחת התגובות שלי פה.
|
![]() |
# 18 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
תענה לי בפאלפון מה הבעיה?
יש לי עוד דברים לעשות..אני לא זמין כל היום ב ICQ |
![]() |
# 19 |
חבר בקהילה
|
ICQ זה לא כלי תקשורת ממש מכובד ולא כל אחד יש ברשותו ICQ
דבר איתו בטלפון מה אתה שולח אותו לדבר איתך באיסיקיו? ICQ יכול להיות כלי תקשורת חלופי אך לא מרכזי מתן.
חבר וותיק
|
זה ממש לא יפה איך שאתה מתרתר אותו צור איתו קשר טלפוני ואור תשאיר את המיספר שלך והוא יחזור אליך ותעדכן אותנו אם קבלת את כספך.
|