|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר בקהילה
|
כמה מין אנשים שאני מכיר מחזיקים אתרים די גדולים ברוסה מזה 5 שנים אתרי וארז שזה כולל עותקי סרטים, משחקים ומוזיקה!
אכן אין מדינה ש"מאפשרת" וארז אך המדינות אללו שצינתי לא נילחמות בזה ולא ממש אכפת להם כי שום מדינה שבעולם לא תתיל עליהם סנקציות ... רוסיה בעלת משאבים עצומים ! נפט וכו' כך ששום מדינה לא תתיל סנקציות עליה כך גם על סין וקנדה לכל מדינה יש את המשאב האיכותי שלה שזה נפט , מחצבים שונים וכו'.. כך שהם לא מפחדים משום דבר ולא ממש אפכת להם ובגלל זה הרבה "בורחים" ומעבירים דברים לא חוקים למדינות שציינתי . לדוגמא קנדה ניחשבת מדינה מס' 1 בעולם להפצת הסרטים הם אלו שגונבים ומפיצים אותם. אבל בוא נגיד כך אם אתה תושב ישראל ויש לך שרת נגיד באחת מין המדינות בכל זאת יכולים להגיע אליך ואיך שהוא דרך חוק \ סעיף \ תת סעיף בחוקי המדינה שלנו להעניש אותך לך תידעה מה יהיא ...
# 12 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
דבר שני עד כמה שאני נגד שיתוף קבצים, ויש אנשים שיעדו בפורום הזה. אפילו אני לא הייתי מסוגל להמציא כאלה שטויות. תהיה בטוח שגם אם ישראל תכריז שהיא בעד שיתוף קבצים אף לא אחד לא יטל עליה סנקציות לא בגלל זה. דבר שלישי עדין אני מנסה להבין את הקשר בין משאבי הטבע לבין שיתוף הקבצים, תהיה בטוח שאם יבקשו להטיל סנקציות על רוסיה בגלל שיתוף קבצים רוסיה תעדיף את הקשר הלאומי מאשר שיתוף קבצים (שיתוף קבצים זו לא האידיאולוגיה של רוסיה). דבר רבעי גם סין, גם רוסיה ותהיה בטוח שקנדה במיוחד נלחמת בשיתוף קבצים. למה אתה לא שומע על מקרים מהמדינות האלה? למה החבר שלך הצליח להחזיק מעמד חמש שנים. כי ברוסיה לא חיים 6 מליון אנשים ברוסיה חיים 6 מליון בעיר אחת ! קצת קשה יותר לאתר אנשים ברוסיה מאשר בישראל, מספר השרתים ברוסיה כפול ומכופל משלוש ומרובע בריבוע ממספר השרתים בישראל ביחד. אז שלא יעבדו עליכם ! גם שם זה לא חוקי ! (שחכתי מי אמר את זה :S ). Last edited by alex; 24-02-07 at 21:40.. |
|
![]() |
![]() |
# 13 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
(ביררתי עם עורך דין שבעניין) תודה על המידע אגב.
![]() |
![]() |
# 14 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אלכס אני מצטער אך אתה לא יכול לאגיד שמה שאמרתי שטויות לפני שתוכיח שזה באמת שטות. אני אמרתי את דברי יש לך משהו נגד ? ההפך למה שאמרתי ? תוכיח לי. אני מדבר איתך מהניסיון שלי אלכס ומכרות שלי עם אנשים מהתחום הזה. ויש קשר עצום לסנקציות שיכולים להטיל על המדינות ש"משתפות" פעולה. מה שארצות הברית רצתה לעשות על רוסיה אך זה לא יצליח בחיים ורוסיה תמשיך ל"שתף" פעולה עם משתפים הקבצים כי יש דברים שלה ( לרוסיה ) משתלם מכל העסק הזה ... ושוב נכון שבמוסקבה עצמה יש 6 מליון אנשים אך תמיד אפשר למצוא ולאתר את האנשים וזאת לא בעיה ! כל עוד השיתוף שאתה עושה הוא לצורך אישי ברוסיה לא עושים דבר ! כאשר זה משהו פיראטי והמ"שווק" לוקח על זה כסף המשטר ברוסיה אכן מטפל בזה בחומרה אך כל עוד זה באינטרנט אין שום דבר ואף אחד שיעקוב ויטפל בזה ! אם זה משהו מחוץ לאינטרנט והעולם הוירטואלי אכן אתה צודק במדינות שציינתי ישנו מעקב מתמיד ומטפלים בתופעה אך מה שקורה באינטרנט? לא ממש לא.
![]() Last edited by BestPoint; 24-02-07 at 21:42.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|