![]() |
# 11 |
חבר בקהילה
|
ברגע שאתה מוציא תעודת זהות (בגיל 16) אתה יכול כבר לגשת לבנק ולפתוח חשבון.
הבנק לא ייתן לך כרטיס אשראי בינלאומי (שאותו תצטרך כדי לרכוש דומיינים עולמיים מהספקיות) - אלא אם כן יהיה לך תזרים כסף בחשבון ש"מוצא חן בעיניי הבנק".. בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 12 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
עד גיל 18 חייב לגשת לבנק עם ההורים בישביל לפתוח חשבון בנק!
|
![]() |
![]() |
# 13 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 14 |
תודה על תרומתך.
|
אתה טועה. מגיל 16 אפשר לפתוח חשבון בנק לבד ללא אישור וחתימת ההורים.
הלכתי יומיים לפני גיל 16 ולא אישרו לי לפתוח את החשבון ללא ההורים והמליצו לי לחזור יום אחרי היומולדת בשביל שהמערכת תתעדכן שאני באמת בן 16 וככה עשיתי. אז החל מגיל 16 ניתן לגשת לבנק ולפתוח חשבון בנק ללא אישור ההורים אך חובה להגיע עם ת.ז. (לא של ההורים, שלך כמובן בשביל הפרטים)
# 15 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר בקהילה
|
הלכתי לפני שבוע עם האחיין שלי פתח כרטיס "צעיר" בבנק לאומי..
משהו באמת הלוואי על כל מבוגר, שימו לב : מושך כסף ללא עמלה, כל השירותים בכספומט ללא עמלה (אפשר כל 2 דקות להוציא דף חשבון בחינם) וכו'..מפקידים לו צ'קים והכל כמובן שאפשרי . הבעיה - הוא לא יכול לשלם עם הכרטיס בחנויות וכו', יכול לתת את המספר שחייבו אותו גם לא, הכרטיס רק למשוך כסף מהכספומט . כמו כן, שירותי "לאומיפון"(טלפון) והאינטרנט חסומים . אי אפשר כמובן לשלם באינטרנט והכל.. יום טוב :] |
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר מתקדם
|
...
|
![]() |
![]() |
# 18 |
הוסטסניון
|
אתה יכול להוציא בעקרון כל כרטיס, במידה ויש לך הכנסות לחשבון והמיופה כח שלך בא איתך להזמין את הכרטיס.
# 19 |
חבר על
|
מאיזה גיל אתה יכול לפתוח חשבון בנק שבו אנשים יכולים להפקיד לך כסף? [כמו בחברות איכסון]
|
![]() |
![]() |
# 20 |
חבר בקהילה
|
כל חשבון בנק יש אפשרות להפקיד אליו כסף רק אשראי זה הבעיה (מינוס) יש כאלה שלא יכולים להגיע למינוס כמה שיש לך בחשבון זה מה שיש .. זה מה שמקבל מי שאין לו הכנסות חודשיות קבועות (צעיר וכו') עכשיו ברגע שיש לך הכנסה חודשית קבועה וכסף בחשבון אתה יכול ללכת לפקידה ולבקש כרטיס אשראי כמעט כל כרטיסי אשראי של חברת ויזה קבילים אצל הספקיות דומיינים בחו"ל עם הספקיות בארץ אין בעיה יש לי כרטיס לאומי ויזה עם אשראי עד 1,000 שקל והוא קביל בכל הספקיות בארץ ובחו"ל ולא מצויין בשום מקום שהוא כרטיס אשראי בינלאומי.
עכשיו על מנת לקבל כרטיס ויזה בינלאומי זה כבר משהו אחר יותר מסובך שדורש שיהיה המון כסף בחשבון אני חושב ברגע שיש הכנסה של מעל 7 אלף שקל כל חודש אתה יכול לקבל. פתיחת חשבון מתחת לגיל 18 דורשת היפוי כוח זה אומר אדם מעל גיל 18 הורים וכו'. עכשיו ישנם בנקאים שלא מקפידים על זה ברגע שמציגים להם תעודת זהות זהו זה בסדר מבחינתם. לא ממליץ לפתוח ישר חשבון רגיל כי בנק זה לא משחק יכולים להגיע לסיבוכים שלא תדעו איך לצאת מהם תפתחו חשבון צעיר ללא עמלות ושלא ניתן לכנס למינוס תתנסו בכל מה שקשור לבנק ולניהול חשבון ושתגיעו לגיל 18 תשנו את המסגרת לפי מה שיציעו לכם בבנק. מומלץ להתייעץ עם ההורים או עם אדם מבוגר כל מי שמתחת לגיל 18. בכל מקרה בהצלחה! אלירן. Last edited by Tattoo; 17-03-07 at 01:14.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|