|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
# 12 |
משתמש - היכל התהילה
|
אשמח אם תפרט קצת על הסיפור שלך...
למה פתאום אתה רוצה כל כך חזק לצבא? איזה טעות? מי מה מו? [אולי נלמד איזה לקח מהסיפור =\] |
![]() |
![]() |
# 13 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
למה אני רוצה פיתאום לחזור? האמתי רצתי כבר הרבה לפני אבל לא היה לי עם מי לדבר אז ככה עם כבר מדברים אז זה הסיפור המלא: בגיל 16 קצת פחות או יותר ננתי למשהו מכות ואז הלכתי ופרצתי לרכב שלו קיבלתי על זה 2 תיקים לימודים לא היו בראש שלי וכול היום היתי משוטט ומעשן הכרתי בחורה נחמד שפיתאום הכל שינתה בחיים שלי,יצאתי איתה 4 שנים אחרי שהיא נפרדה אני עדין מרגיש אוהב ולמרות שחלפה שנה בגלל אותה בחורה השתנתי ונהיתי יותר רצני ואחרי אז ככה: 12 שנות לימוד בקושי 2 תקים במשטרה ללא צבא ניראה טוב? נכון שלא? אני רוצה אכשו לתקן הכול ולשנות הכול כשעוד אפשרי להציל את המצב לפני שהוא טובע... |
|
![]() |
![]() |
# 14 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
רק חבל שעכשיו פתחת את העינים, אני מקווה שתשמש דוגמא לעוד כמה עבריינים ותצליח להציל אותם. |
|
![]() |
![]() |
# 15 |
משתמש - היכל התהילה
|
מה אכפת לך? דחף!
יש פה מנהל הוא יעשה את העבודה שלו. |
![]() |
![]() |
# 16 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
עם לא אותה הבחורה מי היה יודע לאן אני היתי מגיע!? היום אולי אני קצת בדיכאון אבל לא עבריין עידכון נסעתי לשכת גיוס טבריה והם הפנו אותי לבקו"ם.... אני לא יודע עם יתנו לי לחזור!!! ושוב כול אחד ואחד פה חלאס עם השטיות והמשחקים וסיפורי סבתא וסבא לימודים וצבא זה הדבר הכי חשוב ולא לוותר על זה!!! בחורות וכול השי'ט הזה אפשר גם אחרי זה אבל לימודים וצבא אחרי זה בלתי אפשרי (הלימודים נהים יות קשים ולצבא לחזור לא כזה קל...) מה הקטע עם החתימה שלי? למה אסור? מחקתי כן אבל אני שואל כדי לא לעשות טעות שנית... |
|
![]() |
![]() |
# 17 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אם לאבא שלי לא היה קשר למפקד התחנה בבית שאן מזמן היו לי 4 תיקים, אני מאלה שמתעצבנים מהר ורבים מכות. אני יזמתי לעצמי פגישה עם פסיכולוג לפני שנה למרות שהוא סתם לא עשה כלום חוץ מלקחת כסף. עכשיו אני בכיתה יב' אומנם בכיתה טובה אבל לא הכי טובה ואני רואה תוצאות.. יש לי ממצוע 70 באלקטרוניקה, וחברים שלי שכן למדו כל חטיבת הבניים ולא היו מבריזים כמוני על שמאל ועל ימין עם ממוצע של 80-90. הם בצבא יתקבלו לחיל האויר כנראה בלי בעיה אני כרגע עושה מאמצים רק בישביל שחיל האויר יממנו לי את הלימודים ולא חיל חימוש, מי שבצבא יודע מה ההבדל. הכי חשוב ללמוד לא משנה איזו כיתה, אפילו בכיתה א' או כיתה ז' שזה משחק ילדים. כל אלה שיש להם שגיאות כתיב זה הרגל מכיתה א', הם פשוט לא למדו הכל. העיקר למדו אותיות. כיתה ז' ו-ח' זה הכנה לכיתה ט', כיתה ט' זה הכנה לבגרויות בחטיבה עליונה. ולפי דעתי מי שמפספס כמה שיעורי מתמטיקה בכיתה ט' לא יבין את החומר של י'. |
|
![]() |
![]() |
# 18 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 19 |