|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
ממש לא, אני מיצטער שלקחתי את זה אתה לא יודע כמה שזה אהיה קשה ואני למדתי C# מה שלומדים כיום ואחי זה קשה וסתם משעמם תחת אל תיכנס לזה, רק חכמים ביותר מצליחים שם.
לך לפיזקה+ביולוגיה+כימיה.
# 2 |
חבר בקהילה
|
נראה לי שכן, זה יהיה שווה לך.
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
איזה בילבול
אחד אומר קל אחד אומר קשה אם עד עכשיו לא ממש ידעתי אם לקחתאו לא. עכשיו אני ממש מבולבל (ודרך אגב אני לא אחד שאוהב ללמוד אבל למחשיבים אני מיתחבר) |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
10 יחידות מדעי המחשב 5 יחידות ביולוגיה 5יחידות מדעי המדינה אם אתה מתכוון להמשיך ללמוד למוסדות השכלה גבוהות, אין ספק שביולוגיה, פיזיקה וכימה זה הכרטיס כניסה שלך להנדסות מדעי המחשב ללא ספק יועלו לך אך ורק בתנאי שאתה רואה את עצמך לומד הנדסות. מחשבים זה לא ! מדעי המחשב. PHP זה רחוק ממדעי המחשב וכנ"ל לגבי כל מה שעסוק הפורום הזה (פרט לאחדים). אני מסיים מדעי המדינה עם ממוצע של 100 ! וממש מתחרט שהתחלתי ללמוד הנדסות זה רחוק ממני וקשה במיוחד שאני מתכוון להמשיך להוראה וחינוך במדעי המדינה בעתודה האקדמאית של צה"ל. ככה שתשקול מה טוב לך, תקח בחשבון שמגמה אמורה להיות מהנה עברוך משהו שאתה אוהב ונהנה ללמוד (לכן זה מתוך בחירה). בהצלחה. Last edited by alex; 03-03-07 at 20:57.. |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
שוב.
מדעי המחשב זה רק אם אתה מתחבר לזה, אם אתה לא מתחבר לכל הנושאים האלו אל תלך אליהם. באמת שלושת היחידות הראשונות(או 2 לא זוכר), של C, ואקסס הן קלות מאוד, והיחידה של עיצוב תוכנה לפי מה שהבנתי מאוד, אבל מאוד קשה. שנה הבאה אני אתחיל ללמוד אותן..(בכיתה י"ב) |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר על
|
יש הרבה מגמות עם אותו השם אבל הנושאים שונים.
אני למדתי פסקל, C, ASP, JS, ASM, SQL.. יש כאלה שלומדים .נט, או ג'אווה, C++ ו-Win32API.. לכן, תברר מה אתה תלמד שם, תכתוב לנו ונאמר לך. כך או כך, אם זה תיכנות ואתה אוהב תיכנות, תרשם, ונירוס כתב שיש שימוש באנגלית ומתמטיקה, אז זה לא ממש נכון....אני 3 יחידות מתמטיקה וזה לא היווה לי שום קושי בתיכנות לא בבית הספר ולא באופן פרטי. בהצלחה.
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
לימודים בהיקף רחב וגבוה יותר זה משהו אחר. |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
הוא מדבר על מסגרת של תיכון.. |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
מה שאמרתי, שאין לו שום דאגה בנוגע לזה בתיכון.
הוא יוכל לעשות חמש יחידות במדעי המחשב גם אם שלוש יחידות מתמטיקה. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|