|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
אבל במקרה של משחק שעולה 95 ש"ח, זה לא תמיד כך. אם לחברת הפצה יש כמה אלפי מוצרים, להחזיק עותקים ספייר מכל אחד רק בשביל שלקוח שלא שמר על המוצר שלו יחסוך לעצמו את ה 95 ש"ח של קניה חוזרת היה מייקר לי ולך את המשחקים. |
|
![]() |
![]() |
# 2 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
שלחנו וקיבלנו ותמשחק קניתי שהוא עלה 200 שקל אחרי זה הם שואלים את עצמם למה מורידים משחקים |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
Permanently Banned
|
אחלה של נאומים רק עכשיו תילכו למתכנת או למעצב
או לכל אחת שעבד על זה ותסבירו לו חחח לדעתי הכי טוב לעשות TRAIL וזהו נגיד 20 יום וככה אז אנשים יקנו דרך אגב שכמובן גם את זה יפרצו חחח |
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
לוקח זמן עד שנכנסים למשחקים האלה
|
![]() |
![]() |
# 6 |
Permanently Banned
|
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
אתה אומר שבעצם כל המשחקים שאתה משחק עליהם הם גנובים. להורים שלך, מן הסתם, לא איכפת. אבל ברגע שהיו מגישים תביעות ענק נגד 20 משפחות כאלה, ופתאום להורים שלך היה איכפת. ולמה כל זה? הרי יש פיראטיות בכל העולם. אבל בישראל כמובן חייבים להיסחף. אז זה לא שמורידים חלק מהמשחקים כדי לבדוק אותם וקונים קצת. חייבים לגנוב הכל וכמה שיותר. ולהורים בכלל לא איכפת העניין הזה שמה שהילדים שלהם עושים זאת עבירה פלילית. כי זה "הרי לא לגנוב", זה "רק להוריד". אז לפחות אל תתביישו בילדים שלכם - תגידו "הילד שלי גונב, ולי לא איכפת". |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
![]() ומה לעזאזל עכשיו קשורים ההורים שלי ![]() ואני לא מוריד כל דבר שזז ובכלל המשחק האחרון ששיחקתי בו ממש זה היה CS אבל אם בא לך לקרוא לי "גנב" על זה שאני מוריד מוזיקה תוכנות ומה שבא לך... אני יכול לקרוא לי ול96% מהפורום:\ ואני מבין בעל הקטע במאבק וזה והיוצרים צריכים חקבל תגמול וכו':\ אבל יש משחקים שלא ניפרצו וזה עובדה שישקעו קצת באבטחה וימצאו שיטות חדשות להגנה |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
חייבים לעשות רעש מכול דבר, ליונטוורק עשו רעש אנחנו ננצח אנחנו זה פה ש, הלכו לראיונות סיפרו סיפורים בסוף פועלים במתחרת. לא משנה מה תגידו, הורדה זו עבירה על החוק נקודה, זו גניבה ! זה שאין לכם אמות מוסר לא אומר שזה לא נקרא ככה, בסופו של דבר לא חשוב הביטוי אלא עצם המעשה. |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר על
|
כל החברות פה בליינד מוכרות לא מקורי..
ני יכול להביא 10 שמות מינימום .
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|