|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 13 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
חסיות זה טוב.
|
![]() |
![]() |
# 14 |
Permanently Banned
|
זה תלוי
חסות לילדים קטנים שרקוצים להקים פורום לאר טוב נגיד אני נותן חסות אפילו אפשר להגיד איכסון חינם אני לא מבקש לא באנר לא כלום בתמורה exegames.net בגלל שיש לי מקום ספייר ואהבתי את האתר והרעין שעוד מאחוריו ונגיד פעם נתתי חסויות למתכנתים מתחילים ואיכסון קטן בישביל פרטופליו למעצבים שזה דבר חיוני למעצב ועוד יותר למתכנת שצריך מקום לפתח את המערכות אבל ממש לא שווה לשלם בישביל זה כסף לכל חסות אני מתייחס כלקוח מקבל את אותה תמיכה ואת אותה עזרה אבל אני לא יתן חסות סתם ככה או שאני יציע או שמישהו מבקש ממש ממש יפה ויש לו איזה משהו שנראה לי טוב לתת חסות אבל לתת חסות בישביל ילד שרוצה פורטל HEBNUKER על פוקימון זה באמת זבל! |
![]() |
![]() |
# 15 |
הוסטסניון
|
יש שני צדדים לעניין, כמו שתאי אמר, אם זה אתר חדש שרק נפתח ורוצה חסות, אין מצב בעולם שיקבל ממני חסות, אך אם ואם זה באמת אתר \ קבוצת שחקנים או לא יודע מה שבאמת מוכיח את עצמו שזה ישתלם לי, אז למה לא.
לדוגמא, בחופש הגדול פנה אליי מנהל קהילת ה GTA הישראלית, אמר לי שאני אהיה אחד הראשונים שיריץ את הסרבר של GTA באינטרנט וכו', נדלקתי על הרעיון, ובאמת השתלם לי ומכרתי סרברים והרווחתי תמורת כך שאני אתן לו סרבר והוא יפרסם וכו'.. לדעתי, לסיכום, אתר\קלאן\לא יודע מה - שמוכיח את עצמו שמשתלם לקחת אותו כחסות, זה טוב. אך, אם זה אתר\קלאן שהוא חדש, לא מושקע, אין לו כניסות ואין לו אפשרות להוכיח את עצמו, זה לא טוב. גם מבחינה טכנית, כל אחד עכשיו קופץ על הרעיון של החסות במקום לשלם, ולצערנו הרב, מתוך הלפחות מאה עסקי אחסון שיש בישראל, חייב להיות איזה עסק שייתן את החסות..
# 16 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
חסות?
לי אין חסויות על השרת.. רוב הלקוחות שלי הם לא גולשים בהוסטס או בשאר הפורמים שיש ברשת... אני לא מתעסק הרבה עם לקוחות מהוסטס, רוב הלקוחות שלי הם עיסקיים. ולקוח עיסקי לא אחד שמבקש חסות.. |
![]() |
![]() |
# 17 |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
חסויות זה רק לחברים
![]() ככה אני מארגן את כל האחסונים חח
# 19 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
אני למשל, מפתח את האתר שלי על השרת של עידן (x-ray), בנדיבותו.
אולי זה בגלל שהיה לנו קשר מלפני זה, אבל לי החסות הזאת עושה רק טוב. יש לי מקום לפתח את האתרים שאני צריך / רוצה, ואני יודע שאפשר לסמוך על עידן שלא יפיל לי את השרת באמצע, רק בגלל שאני בחסות ואין טעם להחזיק אותי. ברגע שאתר נפתח אני לא מסוגל - עקרונית וטכנית - להישאר על חסות. אני קונה שרת ועובד עליו (בגיל 10 וחצי כבר קניתי שרת...) אם אני רציני בקשר לאתר, אין לי בעיה לקנות, אבל בשביל סביבת פיתוח אני לא רוצה לקנות שרת. ושוב - עידן, תודה רבה ![]() |
![]() |
![]() |
# 20 |
הוסטסניון
|
לדעתי - פראייר מי שנותן חסות. אחוז הלוחצים על באנר הוא פיצפון. אבל הגולש מחפש (בוא נגיד) מתכון לפיצה. למה הוא צריך איחסון? בכל מקרה הגולשים שתקבל לא צריכים איחסון! וכמובל כל שאר הנימוקים שעלו פה.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|