|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
לוגו של GetLinks: יפה אבל קצת מיושן. הייתי הולך על צבע שונה מכתום
לוגו של חברת ביטוח: לוגו מעולה, רק קצת להכהות את הבז' עיצוב של אילת: לא אהבתי בכלל. הפינות של העיצוב מעוגלות יותר מדי, זה לא נותן תחושה נעימה. מציע לך לשנות גם את כל ה-3 תמונות האלו לאחת גדולה, יפה וצבעונית. מה ששמת ממש לא נותן תחושה של רצון לשכור דירה באילת. קוזטה: מבנה לא טוב, לא מתאים למסעדה. תמונה רנדומאלית? זה לא אתר של דאנס בר... כנ"ל לגבי החדשות. מה כבר יש לכתוב? על סנדוויץ' חדש? :\ כנס ל-rest.co.il ותסתכל שם על אתרי מסעדות. מישהו פה אמר שאת הסגנון הזה כבר עברנו, אני נוטה להסכים איתו. תתקדם עם הסגנונות החדשים והשונים, חבל שתישאר מאחור. יש לך את הידע והכישרון. פעם אני זוכר שכל אתר הוסטינג שנכנסתי אליו היה את הלוגו שלך למטה, אז יאאאלה, תתחדש ותחזור לתקופה הזאת! ![]() ![]()
הוסטסניון
|
חח תודה..אני לא כ"כ יודע על איזה סגנון "חדש" אתם מדברים...
בקשר לקוזטה אלה היו דרישות הלקוח.. |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
נראה כמו כל הלוגיים שלך, העיצובים נראים כמו כל העיצובים שלך.
אתה לא מתקדם לשום מקום..כל נושא אתה דוחף לוגו שמתאים לחברת אחסון +- בצבעים קצת שונים..אותם סטיילים. יש הרגשה שאתה בכלל לא מתייחס לכך שהנושא שונה. אתה מארגן את הדף בצורה חלקה, העיצוב מדוייק ומסודר. ולמרות זאת אין לך שום יחוד, אין שום יופי... חסר אופי ותדמית. אני רוצה לראות עמוד שמתאים למסעדה במידה ואתה מעצב עיצוב למסעדה או מה שזה לא יהיה. |
![]() |
# 4 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
בביטוח ישנו כאילו "אדם" עם ידיים למעלה.. מה שמראה ביטחון... אבל איך שאתה חושב |
|
![]() |
# 5 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
עיצובים יפים צור קשר.
|
![]() |
# 6 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
לא היתחברתי לאף אחד מהם...בתכלס הם נחמדים אבל זה לא כמו שהיה פעם
|
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
נחמד , אהבתי את הלוגואים השני יותר הראשון קצת פחות..
ההשכרה באילת , נחמד אבל לא הכי מתאים לנושא ולא נוח כלכך.. השאר אחלה ![]() אהבתי את קוזטה..אחלה עיצוב ![]() בקשר למבצעים והכל - בהצלחה ! לילה טוב ![]() |
![]() |
# 8 |
תודה על תרומתך.
|
העיצובים שלך יפים, אבל לא הגיע הזמן להחליף סגנון
כל עיצוב שלך הוא אותו סטייל
# 9 |
חבר על
|
יפה מאוד, אהבתי במיוחד את הלוגואים
|
![]() |