|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר וותיק
|
מעניין מאוד, תודה
![]() |
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר על
|
כל הכבוד על השיתוף מידע =]
תודה. |
![]() |
![]() |
# 13 |
кто ты?
|
שחכת להזכיר שהם (הבעלים של גוגל) ביקרו בבית ספר שלי כהייתי בכיתה ז' (אפילו יש כתבה בYNET על זה איפשהו בארכיב)
![]() |
![]() |
![]() |
# 14 |
משתמש - היכל התהילה
|
מידע מעניין, תודה! =]
|
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר בקהילה
|
יש לי כמה דברים להוסיף, שאם אני לא טועה תקנו אותי:
מייסדיה פתחו את גוגל שהם היו בגיל 16 כיום הם בני22+ וזה היה למטרת ניסוי באקדמיה. עכשיו ראיתי בערוץ שמונה על עובדיה, ותאמינו לי, הייתי עובד שמה בלי משכורת, העובדים שמה מקבלים איזה אוכל שהם רוצים כל היום, מסג'ים, ספה, הכל, והכל בחינם!!
# 16 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() |
# 17 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
שווי שוק יש לכל חברה שנסחרת בבורסה ולפי זה מחיר המניות של החברה,שווי שוק לא תמיד נכון ולפעמים מנופח ומעבר לסחר האמיתי. בכל אופן מידע מעניין! |
|
![]() |
![]() |
# 18 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אם הם היו משקיעים סכום כזה בבנק אחד אותו הבנק היה בטח שמח מאוד חח והם היו מקבלים ריבית חודשית של עשרות עד מאות מיליוני דולרים ואני בטוח שעל זה תוכל לספר לנו קצת כי נראה שאתה מבין בבורסה ( אז תרחיב =] )
![]() |
# 19 |
חבר בקהילה
|
כל הכבוד על המידע, מעניין.
|
![]() |
![]() |
# 20 |
חבר וותיק
|
אגב שכחתי לציין עובדה מצחיקה מאוד על גוגל - הסלוגן שלהם (שבכלל לא מוכר) הוא "אל תהיה רע"...
אני חסר תגובה בנושא הסלוגן הזה.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|