|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
נראה כמו עיצוב מ OSWD...
אין איזה עבודה גרפית לא ממש מתחבר לעיצובים כאלו... |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
מצטער אבל לא אהבתי..
תעבוד על עיצוב חדש בהצלחה
# 3 |
חבר וותיק
|
עיצוב טוב תאי
![]() |
![]() |
![]() |
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
יפה מאוד העיצוב
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
נחמד אחי , קצת משעמם לי..תוכן ותמונות יוסיפו..בהצלחה
|
![]() |
![]() |
# 6 |
מ.תיכנות
|
עיצוב מהמם
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
# 7 | |
הוסטסניון
|
תודה. תוכל להסביר מה מגושם בעיניך?
תודה רבה. ציטוט:
אני אודה לך אם תוכל להגיד לי מה לא אהבת בעיצוב. תודה תודה רבה. תודה. אני אנסה להוסיף תמונות לתוכן. תודה רבה ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
אחראי פורום Off-Topic
|
הכפתורים מעוד עבים ולמרות זאת הכתב מאוד קטן וזה לא מתאים...
לא יודע, לא מסתדר...
# 9 |
הוסטסניון
|
התעדכן לי..אין פה הרבה עיצוב...זה באיחוד פסים.
אי אפשר להגיד שזה לא יפה, אבל גם אין פה הרבה על מה להגיב... תשמע תאי, אתה חבר טוב של רוב האנשים. גם שלי. אבל אתה (כמו אחרים) מפתח לך יכולת הכי בסיסית בהמון נושאים ביניהם: הוסטינג, קידום אתרים, עיצוב אתרים ואפילו קצת תכנות בתקופה מסויימת. לצערי תאי באף אחד מהם אני לא יכול להגיד שאתה פיתחת לך יכולת כמקצוען אמיתי. עוד לא סיימת ללמוד את נושא העיצוב ואתה ממהר למכור עבודות כאשר אחרים מוכרים עבודות ב-5-10 דרגות מעליך, אתה מבין את זה ומוכר עבודות במחירים מצחיקים של: 100 ש"ח. ניסתי להסביר לך שכך יבואו אליך אנשים הכי לא רציניים ואתה תהפוך לאחד שנחשב למעצב בינוני (כלומר פרוייקטים הכי לא רציניים). עכשיו במידה ואתה רוצה לעצב סתם בשביל עצמך-"למגירה"-אז ממש אחלה, אבל כאשר אתה מציג את עצמך כמעצב רציני זה קצת חבל, כי אתה יכול אבל אף פעם לא באמת מתמקד בללמוד לעצב. אתה תמיד מתחיל מלמעלה בלי הרבה מידי למידה וזה לא הדרך! כשאני אומר ללמוד לעצב זה אומר לקחת לך שנתיים רק ללמוד ולעצב לעצמך, להתמקד רק בנושא, ללמוד את כל האפשרויות שפוטושופ נותן, להתחיל לפתח סטייל משלך. את כל זה עדיין אין לך תאי. מה שיש לך עד עכשיו זה נחמד בשבילך כבעל רכוש באינטרנט לא כמעצב. תאי אפילו שזה בדרך כלל לא מתאים באשכולות כאלה אני אגיד כמה דברים עליך: אתה בחור מקסים! כיף לדבר איתך עד שזה מגיע לנתינת תגובה (לפחות בשבילי). זה לא שאתה לא יודע לקבל תגובה זה יותר העניין שאני מרגיש לא נעים, כאילו אני פוגעה בך וגם בקשר שמתפתח. אתה מפתח לך פה הרבה קשרי חברויות ואז לאנשים קשה להגיד תמיד את כל האמת, כי אין מה לעשות אתה מאוד נחמד. וזה יתרון עצום, אבל זה לא מספיק. יש לך המון יכולת אבל אתה אף פעם לא ממוקד, רוצה להיות מעצב טוב? אין בעיה, תתחיל לעבוד! קשה! Last edited by talyigal; 24-03-07 at 23:38.. |
![]() |
![]() |
# 10 |
מ.תיכנות
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|