|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
תודה על תרומתך.
|
מכיוון ואתה חדש הכותרת נערכה, קרא חוקי פורום עיצוב וגראפיקה, וברוכים הבאים.
# 12 |
תודה על תרומתך.
|
תודה נירוס אחי ..
אני לא חדש.. ![]() פשוט לא הייתי פה המון זמן - תודה שוב פעם
![]() 0547897262 יובל ראשון - שבת 11:00 - 22:00 תלת מימד | עיצוב אתרים | עיצוב הדפסים לחולצות | לוגואים ובאנרים | פלאש www.gfxstudio.co.il מנהל פורום גרפיקה ועיצוב אתרים |
![]() |
![]() |
# 13 |
אקס מנהל
|
משהו פה לא מסתדר לי.
חלק מהתמונות ריאלסטיות שזה מדהים. והחלק האחר רואים שזה תלת מימד.. |
![]() |
![]() |
# 14 |
תודה על תרומתך.
|
יש דברים שהרבה יותר קשה להראות שזה ריאלי ... בכל מקרה אני משתדל תמיד שזה ייצא כמה שיותר ריאלי מבחינת - שכאילו צילמו את זה - אפילו שהסיטואציה לא ריאלית ..
![]() 0547897262 יובל ראשון - שבת 11:00 - 22:00 תלת מימד | עיצוב אתרים | עיצוב הדפסים לחולצות | לוגואים ובאנרים | פלאש www.gfxstudio.co.il מנהל פורום גרפיקה ועיצוב אתרים |
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר וותיק
|
ה קונקט לפי דעתי לא מודגש מספיק תגדיל אותו טיפה...
התיק עבודות מאוד מרשים אבל יש תמיד מקום לשיפור ... אתה אחלה מעצב ואני בידיוק התחלתי ללמוד את התוכנה 4d אשמח עם תוכל לעזור עם יהיו לי שאלות..
# 16 |
תודה על תרומתך.
|
אחי בכיף, אם יש שאלות שלח לי הודעה פרטית או משהו..
נדבר.. ![]()
![]() |
![]() |
# 17 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
בקשר לשאלה שלך עם הCONTACT...ממש לא רואים אותו..לא אותו ולא את הכיבוי מוזיקה..לחצתי על הCONTACT בניסיון לכבות את המוזיקה..בפוקס גיליתי שזה יצירת קשר..קיצור לא מובן מה כתוב...
|
![]() |
![]() |
# 18 |
תודה על תרומתך.
|
הבנתי, תודה חבובים... אני אתקן את זה כמה שיותר מהר
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר בקהילה
|
מדהים
|
![]() |
![]() |
# 20 |
חבר מתקדם
|