|
||||||||||
| הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
|
|
|
# 1 |
|
מנהל ראשי בדימוס
|
בתאבון, אבל זה נראה כאילו הם לא מבושלים ולא מתובלנים..
אתה לא מומחה במנגל אה? |
|
|
|
# 2 |
|
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
אני היום אכלתי במסעדה בג'לג'ליה
פרגיות חומוס צ'יפס וכן ..
|
|
# 3 |
|
הוסטסניון
|
אתה 2 דקות בדיוק מהבית שלי לא יכולת להביא לי משהו בדרך? לכל החכמולוגים לא, אני לא גר בכפר ערבי..
זה המסעדה הזאת ליד המשתלה או זאת שהיא ממש בתחילת הכפר שלהם? ואורי חחחח תלמד לבשל? לא תיבלת את הסטייק בגרוש יא מגעיל לא חבל על הסטייק? |
|
|
|
# 4 | |
|
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
התמונה זה לא שהוא גמור זה היה באמצע הבישול ![]() והוא כן מטובל כניראה לא יצא בתמונה :P (איכות של פלאפון) |
|
|
|
|
# 5 |
|
חבר על
|
וואלה אני הפסח נמעס לי מוב שאני אוכל..
כל היום אוכל פטרות - דומה ללאפה כשרה לפסח מקמח שמור ועל האש.. מיאוו הייתי מצלם הייתם רואים מזה באמת על האש :] נפיסה , צלעות , סטייקים , פרגיות מולרד כבש.. וכו' :]
|
# 6 | |
|
משתמש - היכל התהילה
|
אתמול אניו חברים שלי הלכנו לראות תסרט 300 בכורה
![]() אז אחרי זה היינו רעבים ושום דבר לא פתוח!! (מוכרים הרבה דברים כשרים בחיפה) אז הזמנו meat bar זה בר של בשר כזה חחח פרגיות כבר וכל השטויות בקיצור בחג הם מוכרים רק כשר ויש להם רק לאפה (כי הם מכינים את זה מקמח מצה וגם ככה זה צריך להיות שטוח ולא צריך לתפוח) הזמנו עם פרגיות משהו מטורף ![]() וזה כל כשר!! ![]() ![]() ![]() ![]() ציטוט:
ומובשלים הראשון לא השני לא הכי כי צילמתי את זה באמצע כזה :P וזה לא היה על מנגל חחחח Last edited by Ori The Man; 05-04-07 at 17:59.. |
|
|
|
|
# 7 |
|
הוסטסניון
|
מי אמר את זה? זה ממש לא נכון
יש קניידלאך
|
# 8 |
|
חבר בקהילה
|
התוצאה הסופית לא נראת משהו חח :\
חח בתאבון בכל זאת ..
|
# 9 |
|
חבר וותיק
|
איכס
![]() רק בגלל התמונה של האחרי בא לי להקיא ![]() לא,אני לא דואג אני כופר ![]() (מי שמצטט אותי,ומתחיל איתי וויכוח ואומר שאני לא יהודי , שיעשה טובה שייפתח ת'מקרר ושייסתכל אם החיים שלו לא שם.) |
|
|
|
# 10 |
|
משתמש - היכל התהילה
|
חחח למה זה יצא מצויין :P
התמונה השניה זה היה באמצע ההכנה :P |
|
![]() |
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |