|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
סה"כ שם לדוגמא...יש לך זכויות עליו? קנית את השם הזה או משהו? לא אז אני יכול להשתמש בו. לגובלין סטודיוס,אני לא יודע מה עם זכויות יוצרים ומה לא,הכל מגוגל. אני יחליף שרתים בעת המכירה, יום טוב, Fiction |
|
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
אחי כמה דברים..
יש כמה דברים בעיצוב שנורא נורא אהבתי ויש כמה שממש לא התחברתי .. אני לא אחפור הרבה אז אני לא אציין הכל.. הבעיה לדעתי היא השרתים - (לא קשור לגרפיקה) אנשים חייבים להפסיק לגנוב שרתים מכל מיני מקומות .. זה משאיר אתכם פתוח לתביעות ..(אני מניח גה ככה שלרוב פה אין סיריאלים חוקיים ..)..
![]() 0547897262 יובל ראשון - שבת 11:00 - 22:00 תלת מימד | עיצוב אתרים | עיצוב הדפסים לחולצות | לוגואים ובאנרים | פלאש www.gfxstudio.co.il מנהל פורום גרפיקה ועיצוב אתרים |
![]() |
![]() |
# 3 |
תודה על תרומתך.
|
שמעתי את שמנו אז הייתי חייב לכתוב מילה =-)
לא בטוח שהבנתי את כל הוויכוח אבל , לדעתי הוא לא לקח בכוונה וסתם המציא שם העיצוב.. אם כן לקחת בכוונה, לדעתי חבל - כי ברור שכמעט אף אחד פה לא רשם את השם שלו בתור זכויות יוצר (כולל אותנו) אבל טיפת מוסר.... אני לא אפתח עיצוב עם השם safe-host כי החברה כבר קיימת ... אני לא אעשה דווקא.. ורק משהו עקרוני .. . GOBLIN STUDIOS זה לא מגוגל.. יש לי פשוט קטע עם להמציא שמות ![]() אבל עשיתי סקר שוק ובדקתי אם יש עומס על השם או אם יש מותג על זה וכו.. ולהפתעתי אין כמעט עליו שמות ... ולא נראה לי פה .. שאפילו אחד מהאנשים פה מחדש שמות (אפילו שהוא ממציא מהראש) פעם כתבתי שם של אחת החברות איחסון בארץ ובטעות הכנסתי סיומת COM והגעתי לאתר איחסון על אותו שם אבל באנגלית מארצות הברית.. תבינו לבד..
![]() 0547897262 יובל ראשון - שבת 11:00 - 22:00 תלת מימד | עיצוב אתרים | עיצוב הדפסים לחולצות | לוגואים ובאנרים | פלאש www.gfxstudio.co.il מנהל פורום גרפיקה ועיצוב אתרים Last edited by syp; 20-04-07 at 12:38.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
אתה לא מבין,הוא אמר שלקחתי את השם כי הוא הכין עיצוב עם אותו שם,לא שיש לו כזאת חברה.
חוץ מזה..זה סתם אילתור,כי שמתי תמונה של עננים..אז רשמתי הוסט. נגמר הוויכוח פה. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|