|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר וותיק
|
ד"א רשמתי את זה בגלל ההבטחות שלהם לשרת חדש (http://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=4015)
שיפתור תבעיה..
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
![]() |
# 12 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
חחח שימו לב מה הספונס שלהם רשם בעמוד השני
|
![]() |
# 13 |
הוסטסניון
|
# 14 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 15 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
גם אצלי ואין לי שרתי משחק על השרת של האחסון אבל הSWAP שלי תמיד ממש קצת http://israel-serv.net/up/ |
|
![]() |
# 16 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
כמו שאמרתי זה לינוקס!!!!
|
![]() |
# 17 |
חבר וותיק
|
פיי כמה SWAP :<
bug-sux מה קשור לינוקס? שקל בלון?
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
![]() |
# 18 |
הוסטסניון
|
יאיר. אתה משחק מלוכלך
כי אם לקוח היה בא ורושם את זה אני הייתי כועס על כל חברה שתגיב פה נגד חברה אחרת כי סלחו לי.. אתם הכי לא אובקייטיבים שבעולם אז במקום לסתום ת'פה ולנסות לא להגיע למצב שלהם אתה בא ומלכלך? גועל נפש |
![]() |
# 19 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
איפה אתה חי?
|
![]() |
# 20 |
מתאורר
|
גיא אתה מדבר שטויות ליאיר בלי עין הרע לא חסר לקוחות אין לו למה לנסות להוריד את ג'י הוסט וללכלך.
אני מעריך את מה שהוא עשה כי אני חשבתי שהם השתפרו בשרתים ובאמת אני רואה שעדיין זה אותו מצב. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|