|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
|
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
תעשה מטמון בעצמך.
תשמור את הקובץ במסד נתונים, וגם את הזמן האחרון שהוא נשמר שמה. ואם שעתיים עברו מאז הפעם האחרונה שהורדתה אותו, תוריד אותו מחדש.
# 3 |
הוסטסניון
|
תעשה explode לפי הביטוי </description>
# 4 |
הוסטסניון
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
אם אתה עושה explode, זה לא מפחית מהירות, זה מאט אפילו.
הוא בכל זאת לוקח את כל המידע מהשרת ההוא וה-explode מעמיס עוד יותר. אני רואה בכל שאלה שלך כאן שצריך להפנות אותך ישירות לדף הסברים באתר php.net תנסה בעצמך, תרשום שם פונקציה לאחר www.php.net/ למשל www.php.net/explode ותשים לב שהפונקציה שלעיל מחזירה מערך...
# 6 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
איפה שיש " ", הוא מחלק את זה לחלקים שונים? הייתי כבר בדף ההסברים הזה, כל פקודה שמביאים לי כאן, אני בודק באתר. אגב, גם בלי explode זמן הטעינה הוא ארוך. |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אין דרך לקצר את הטעינה הארוכה, גם אם שתי השרתים חזקים ביותר תהיה טעינה יותר איטית מדף רגיל בשרת שלך. רצית לפצל את המידע ולקחת מספר שורות, והשורות הללו יותר בתוך <description></description> אז תפצל לפי זה ואז תעשה למערך שנוצר print_r() כדי לראות באיזה מספר תא נמצא הערך שלך ותמשיך לשחק עם זה...
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
אההה, עכשיו הבנתי למה אתה מתכוון.
אבל איך אני יכול להוציא את מה שנמצא בין description? זה מתחיל עם <description> ונגמר עם </description>. |
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
תראה, יש המון דרכים. אם זה תמיד נשאר בשורות שאתה צריך תקח את המידע בצורה הזו:
PHP קוד:
# 10 |
הוסטסניון
|
בכל מקרה זה אותו הדבר
![]() יש איזה סקריפט מוכן של הדבר שאני מחפש - http://www.2send.us/uploads/35a9111469.zip הבעיה שאני לא רוצה להשתמש בזה כי אני לא יודע מה אני עושה. אתה יכול לעבור על זה מהר ולראות במה הם משתמשים שם? (אני לא הבנתי שום דבר בגרוש). |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|