|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר מתקדם
|
למה בכלל שיחררו אותה זה פשוט סכנה שהיא חופשייה...
אותה ואת ועננו לא הייתי בכלל משחרר שירקבו בכלא... |
![]() |
# 13 |
הוסטסניון
|
אני יגיד לכם משהו.. נכון היא אמרה שאנסו אותה? לא הבנתי מי יעשה לה טובה כזאת?!
|
![]() |
# 14 |
אקס מנהל
|
|
![]() |
# 15 |
חבר מתקדם
|
זה גם חופש הביטוי???
"אני, טלי פחימה, מדליקה משואה זו לכבודו של חברי, זכריה זביידי, שיחד ניפצנו חומות והפכנו את הבלתי אפשרי לאפשרי בחברות אמיצה" לינק עד כמה שידוע לי לפי חוקי מדינת ישראל יש דברים ש"חופש התנועה וחופש הביטוי" אסורים. היא אומרת למשפחות שכולות/נפגעי טרור שנפגעו ע"י מחבלים שהוא שלח שהרוצח "זכריה זביידי" הוא שוחר שלום. חולת נפש זה מה שהיא. |
![]() |
# 16 |
הוסטסניון
|
אם היא הייתה נמצאת לידי אני לא הייתי אחראי למעשיי...
בואו רק נגיד ככה שמה שהמדינה לא עושה אני הייתי עושה.. אתם יודעים שיש חוק על בגידה במדינה.. והעונש הוא כמו שבטח אתם מנחשים מוות! מה שלבטח לא קרה ב2 מקרים ועוד הרבה מקרים... למי ששואל 2 המקרים זה ואנונו ופחימה.. 2 אנשים שצריך היה להרוג מזמן. שבוע טוב. |
![]() |
# 17 |
חבר מתקדם
|
הדבר היחיד שצריך לפתוח אצלה זה את הת'תחת שלא תהיה מסוגלת לזוז יותר האוהבת ערבים הזאת
|
![]() |
# 18 |
חבר בקהילה
|
ללא ספק, היא אחד היצורים הכי דפוקים עלי האדמות.
עצרו אותי במעצר מנהלי ? או שאני לא זוכר נכון,בכל מקרה צריך להשאיר אותה בשטחים לשלול ממנה אזרחות+כל דבר הקשור למדינת היהודים ישראל. היא לא יותר טובה ממפגע ערבי. שבוע טוב |
![]() |
# 19 |
הוסטסניון
|
פשוט אישה דוחה, שצריך להעיף אותה מהארץ...
אהבתי את התגובה הזו: "לפי תגובתך אני מבינה שהבנת לעומק את נושא הבלוג ישר כח" וזו בתגובה לקללה שרשמו עליה. ולטענת המערכת נכתבה ע"י פאחימה עצמה (מודגש בכתום)
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
תגיד לי אתה... כל הערבים הם מחבלים? הם בני אדם בידיוק כמונו אמנם יש באמת מחבלים ערבים אבל אתה לא חייב להכליל!
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|