|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
הוסטסניון
|
אני באמת שלא מבין על מה כל ההתלהבות בעיצוב?...
בלי להעליב יובל אבל העיצוב בכלל לא משהו.. ניראה נחמד אבל למתחיל... :\ אני חושב שאם זה לא היית אתה משתמשים היו מגיבים אחרת, אז או שהמגיבים מכירים אותך הוא שהם "מלקקים" למנהל.. אין לי שום כוונה לפגוע בך יובל ספציפית אלא בכל האנשים שלא מגיבים לעיניין.. הם לא מבינים שזה שהם אומרים לך "וואו מדהים" על משהו שהוא לא כזה רק פוגע בך.. ככה לא תוכל להתפתח.. שיהיה לך הרבה בהצלחה! |
![]() |
![]() |
# 12 |
משתמש - היכל התהילה
|
מבנה לא טוב. למה עשית אותו בצורה רחבה שהולכת ונהיית יותר צרה? זה לא נראה טוב בעין :\
# 13 |
תודה על תרומתך.
|
חחח תודה לכל מי שהגיב..ממ לקחתי לצומת ליבי ניתאי..אני אישית אהבתי.. מה שלא אהבתי איך שיצאו לי העננים .. לדעתי צריך להכנס שם משהו בתלת מימד שרת (או חדר שרתים בתלת מימד)..
מממ חחח נזכרתי למה אני לא נכנס אף פעם לפלח שוק של הוסטינג....זה פשוט לא בשבילי ... אני לא כל מסכים איתך ניתאי, לדעתי אנשים אומרים מה שהם חושבים (או לפחות זה המצב האידיאלי) לא ביקשתי שישקרו לי בפנים או משהו.. תודה כולם ![]()
![]() 0547897262 יובל ראשון - שבת 11:00 - 22:00 תלת מימד | עיצוב אתרים | עיצוב הדפסים לחולצות | לוגואים ובאנרים | פלאש www.gfxstudio.co.il מנהל פורום גרפיקה ועיצוב אתרים |
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר מתקדם
|
העיצוב ריק לפי דעתי אין הרבה תמונות וגם אם יש הן לא מוסיפות הרבה כי הן לא מתאימות כמו בחבילות זה נראה ממש יבש....תוסיף עוד שילובי תמונות עוד צבעים.
# 15 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
עיצוב יפה
|
![]() |
![]() |
# 16 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
שיהיה בהצלחה |