|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר וותיק
|
Apocalypta - Somewhere Around Nothing
Vibe Tribe VS Brain Damage VS Feedback - Loud Clear Akon ft. Brasco - O.K קובי פרץ - באש ובמים (DJ_Elon Remix) Linking Park - Forgotten Baby Bash Ft. T-Pain - Cyclone ויש עוד הרבה בעקרון.. פשוט אין לי כוח לכתובXD |
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר וותיק
|
Infected - Mushroom
Becoming Insane artillery STAR-X Holly Dolly - Dolly's Song (Original Mix) - השיר הכי מעצבן בארץ.. Dada Feat. Sandy Rivera & Trix - Lollipop זהו לבנתיים.. |
![]() |
![]() |
# 13 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
infected mushroom
coldplay rave maker Infectious Grooves Red Hot Chili Peppers R.E.M. Puddle Of Mudd Extreme |
![]() |
![]() |
# 14 |
הוסטסניון
|
מצעמם לי של יובל המבלובל.
סתם, אני שומע הרבה ואת כולם אני אוהב (אני לוקח אולי שיר +- מאלבום, את מה שאני לא אוהב אני מוחק ) |
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר על
|
חחח^^^חחח
השירים הכי טובים הם של יובל המבולבל חחח סתם אבל ברצינות איך אפשר לאהוב דיכאון זה דפוק!!! |
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר וותיק
|
2Pac Ft. Akon - Gettho Gospel (DJ Guy Raz Crazy Funkymix) Mims - This Is Why I'm Hot Plies feat. T-Pain- Shawty תמיר סולטנה ויניב נסימי - היא לא תפריד בנינו אלי לוזון - קפה בשניים כפיר עטיה - שובי אליי ראובן המלאך - קפה בשניים שימי מזרחי ראובן המלאך - שבור מאהבה זה כמה שירים... שיהיה לך בכיף. |
![]() |
![]() |
# 18 |
הוסטסניון
|
אני שונא מזרחתית.. אבל באמת השירים של יובל המבולבל הם מצויינים!
מצעמם לי מאוד מאוד אני לא יודע .. מה לעשות כבר אכלתי תדגים ושרפתי תציורים ולא נשארו לי חומרים.. כשמצעמם .. יש פתרון. שורפים איזה עפיפון. |
![]() |
![]() |
# 19 |
מנהל ראשי בדימוס
|
עמיר בניון
blick 182 red host chilli peppers ועוד כל מיני עבריים מסויימים מאוד, כמו ארקדי דוכין וכו'... |
![]() |
![]() |
# 20 |
חבר וותיק
|
מזרחית,דיכאון היפ-הופ כל מיני לא קבוע.
למשל שריף,אלון דה לוקו,אבי מסיקה,אינפקטד מסרום,ועוד הרבה.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|