הרשם | שאלות ותשובות | רשימת חברים | לוח שנה | הודעות מהיום | חיפוש |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
23-05-07, 19:02 | # 11 |
חבר בקהילה
|
תמשיך לצלם ספקי כח ולהגיד שהם שרתים (אגב, אהבתי).
אם אתה באמת מוכיח לי שיש בתוך הספקי כח האלה מעבד ודיסק קשיח (שאין מצבבבבב) אני בא ומוציא לך 100 שקל ומפקיד לך מחר בחשבון בנק. חלאס להיות חרטות ולהמציא דברים "שרתים" העאלק. סלאמתק, שיהיה לך בהצלחה oO
23-05-07, 19:04 | # 12 | |
חבר על
|
ציטוט:
איזה אינטרס יש לי לשקר אני לא מבין?
23-05-07, 19:09 | # 13 |
עסק רשום [?]
|
אתה יודע מה , במידה ואתה באמת צודק.
אתה המצאת פה עכשיו דבר מדהים!!! שרת בתוך ספק כוח! שמע לך אם הרעיון הזה ותרשים אותו כפטנט!!! יפה איך אצלך להקטין את הלוח אם כמעט בחצי (או שפשוט וויתרת על חלקים לא רצויים . ועוד משהו , אתה כתבת שהזמנת את השרתים מהחוות 017 ו012!!!! עוד שקר להוסף. תישאר בפורום , אולי תכתוב מדריך איך לבנות את כול זה. |
23-05-07, 19:09 | # 14 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אני לא יודע במה מדובר אבל אני רואה שאתה רוצה צומי, האשכול הזה הוא בהחלט מיותר.
|
23-05-07, 19:10 | # 15 | |
חבר על
|
ציטוט:
אני כל דקה משנה את דעתי בדברים קריטיים , הכל מעצבים.
23-05-07, 19:11 | # 16 |
תודה על תרומתך.
|
תעשו לי טובה.. העתק של האשכול הקודם. נעול ולמזלכם אני לא מחלק אזהרות!
|
23-05-07, 19:11 | # 17 |
Whatever
|
אם אתה עוסק 3 שנים בהוסטינג, ובגלל אשכול אחד קטן אתה פורש - אתה חרטטן. תעשה לי טובה.
23-05-07, 19:15 | # 18 |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
אשכול פרישה - לקהילה או ללקוחות החברה?
Hostech.co.il, אתה פורש מהוסטס? אשכולות כאלו לא נהוגים בהוסטס (אלא אם אתה פורש מסיבה נורמלית שהיא לא ~לא מתאים לי~ - פרשתי). לי נראה שאתה עצבני, בכל מקרה הדרך בין פרישה שלך מהקהילה לבין סגירת החברה היא שונה. פתח אשכול סגירת העסק שלך במקום המתאים (הכרזות לעסקים שלא רשומים) ועל האכול פרישה שלך מהקהילה פשוט תשאיר סגור - אני לא רואה טעם לדווח שאתה פורש מהקהילה בגלל ש"אמרו לך את דעתם" (עשו את זה בצורה לא נאותה? הצוות כאן). נעול. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|