|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
תודה על תרומתך.
|
RTy א. לא ביקשתי שתעשה דוגמא עקומה למה שעשיתי ..
ב. זה לא אמור להיות מבריק בכוונה ג. לא שינת שום דבר חוצ להוסיף הברקה.
![]() 0547897262 יובל ראשון - שבת 11:00 - 22:00 תלת מימד | עיצוב אתרים | עיצוב הדפסים לחולצות | לוגואים ובאנרים | פלאש www.gfxstudio.co.il מנהל פורום גרפיקה ועיצוב אתרים |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
חמוד..... אני לא יודע בידיוק מה חסר לי שמה ...
אני מקווה שהאנימציה תוסיף לזה חיים.... כמו כן בגלל שזה תלת מימד לפי מה שהבנתי אתה גם יכול לעשות תנועות מצלמה נכון? לפי דעתי זה יוסיף (די הרבה) ... אני יחשוב מה בידיוק חסר לי כי יש פוטנציאל אבל משהו לא עומד לי טוב שמה...
# 3 |
תודה על תרומתך.
|
כן האנימציה עצה תהיה תנועת מצלמה ותנועת זרקוקרים והיה גם על רקע כל שהוא ולא סתם ככה עם ה אלפא ברקע
![]() 0547897262 יובל ראשון - שבת 11:00 - 22:00 תלת מימד | עיצוב אתרים | עיצוב הדפסים לחולצות | לוגואים ובאנרים | פלאש www.gfxstudio.co.il מנהל פורום גרפיקה ועיצוב אתרים |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
כן כנראה שזה מה שחסר כרגע ניראה לי שאם הייתה מראה את זה מזווית נמוכה (שיצור תחושת הגדלה) היה יותר מגניב... ובהחלט אני רואה את האנימציה והכל משתלב עבודה יפה מאוד אשמח ותביא לראות אחריי הוספת האינמציה... סתם ככה לידיעה כמה אתה לוקח על עבודה מסגנון כזה?(לא חייב רק אתה אני מדבר בכללי כמה לוקחים פחות או יותר)?
# 5 |
חבר על
|
לדעתי של RTy יותר מוצלח תשפר את זה כמו שהוא הציע וזה יהיה יותר יפה
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
מישהו מוכן להסביר מאיפה מורידים CINEMA 4D בבקשה?:|
והעבודה, חביבה מאוד..(=
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
בכל מקרה האתר שלהם זה..: http://www.maxon.net/pages/dyn_files...welcome_e.html (אם אני לא טועה...לא בטוח..)
![]() |
# 8 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
"אני רוצה באן" אבל אני לא יעשה את זה, רק שאלתי אם מישהו יודע. ואני יודע טוב מאוד מה האתר שלהם תודה
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
נחמד , אבל לא מקסימלי.
שנה את הפונט העברי , תעבוד על המנורות - הם לא נראות כמו מנורות.. צבעים זהובים יותר וקצת נפח לא יזיקו לכוכב.. המשטח שעליו הלוגו משעמם במקצת.. אני חושב שהבסיס והרעיון טוב..אבל הביצוע צולע יובל , שיהיה הרבה בהצלחה :] אני בטוח שתגרום לזה להראות טוב יותר.. |
![]() |
![]() |
# 10 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
יפה מאוד אהבתי
הפונט קצת מעצבן חח |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|