![]() |
# 11 | |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
סתם קומבינה,אתה חושב בשביל גוגל בעיה לעשות את זה? תוך שנייה הם קונים איזה דומיין שבא להם . |
|
![]() |
![]() |
# 12 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
וזה שאתה ראית את הדומיין לראשונה לפני שנה לא אומר כלום,אני ראיתי אותו כבר לפני כמה שנים. |
|
![]() |
![]() |
# 13 |
אחראי פורום
|
בקשר ל-d.co.il,
פשוט תבינו-זה לא קומבינות, זה כבר 100%, אם כן, הייתה כבר שערוריה. תאמינו לי שאיגוד האינטרנט הישראלי לא כל כך מסכן כמו מספר אתרים, ובעד קישור יתן דבר כזה. -הוא לא יכול לעשות את זה. יש אלפי סיבות, ואני אתן אחת. מישהו קנה את זה כרגיל, בשנת 1998, בשנת 2002 הוא מכר את זה... ועשה העברת בעלות... |
![]() |
![]() |
# 14 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
באותה מידה גם נגיד שראש הממשלה לא כ"כ מסכן בשביל לעשות מעילה של מיליונים...להמשיך?...כנ"ל שר האוצר וכו' וכו'.... תבין, שחיטות בארץ שלנו זה לא דבר כ"כ נדיר...ואני בכלל לא אתפלא יש דבר כזה באיגוד האינטרנט הישראלי. |
|
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר וותיק
|
פעם הייתה כתבה.. על אלה שהבעלים של a.co.il וכל השאר..
הם אנשים פשוטים , יש להם איזה בסטה של פלאפל או משו באיזה שוק , והם החליטו פשוט להשקיע אז בדומיינים , משו שנראה להם השקעה טובה אז.. וקנו את הדומיינים האלה.. הנה כתבה המדברת על הנושא (לא על האנשים האלה): http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2209933,00.html בעצם אפשר להבין ממנה.. שמי שרכש לפני 1999 הוא מחזיק בדומיין לכל החיים , כי אלו היה התנאים אז.. כמו שהיום התנאים הם שאחרי שנתיים פג תוקף הבעלות של הדומיין , אז היה כתוב שתוקף בעלות הדומיין הוא בלתי מוגבל.. בגלל זה הם לא יכולים לשנות את זה.. ובעצם לא היו להם הרבה תשובות לשאלות האלה.. בעצם הם ענו - כי ככה זה... Last edited by sport; 16-06-07 at 14:10.. |
![]() |
![]() |
# 19 |
Whatever
|
מי שרכש דומיין לפני 1997 - הדומיין לא מוגבל.
מי שרכש דומיין אחרי 1997 - חידוש רגיל. דומיינים שלא עומדים בחוקים של האיגוד (לדוג' בעלי אות אחת / שתי אותיות) לא יכולים לבצע העברת בעלות מהסיבה הפשוטה שהעברת בעלות נחשבת באיגוד כרישום הדומיין מחדש.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|