|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
הוסטסניון
|
Beesites, אני לא מזמן תיכנתתי פורטל ובחיתוך הסתדרתי טוב מאוד עם DIVים,
פשוט את כל התוכן הימני שמים ב-DIV נוסף ונותנים לו float: right; לצד השמאלי שמים float: left; ולתוכן האמצעי פשוט למרכז את התוכן של ה-wrapper.
# 12 |
חבר מתקדם
|
יש אתרים שאמורים לעבוד עם טבלאות ולא תצליח לשנות את זה,זה תלוי במבנה האתר.
# 13 |
אחראי פורום
|
איך הגעת?
כל דבר שאתה יכול לעשות עם טבלאות, אתה יכול לעשות עם DIVים.. |
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר וותיק
|
בדיוק עכשיו רציתי לפתוח על זה נושא
התחלתי לקודד את האתר שלי, בDIVים אבל אני לא יכול לשים יותר מ2 תמונות בשורה, כלומר, לא שאני לא יכול..פשוט לא מצליח וניסיתי וחיפשתי הכל אני מצטרף לשאלה... איך מציבים את התמונות, כאחת משמאל, אחת מימין ואחת במרכז? |
![]() |
![]() |
# 15 |
אחראי פורום
|
ככה:
HTML קוד:
<div class="rightdiv">SomeRightDiv</div> <div class="centerdiv">SomeCenterDiv</div> <div class="leftdiv">SomeLeftDiv</div> HTML קוד:
.rightdiv { //The Properties float:right; } .centerdiv { //The Properties float:right; } .leftdiv { //The Properties float:left; } |
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר וותיק
|
אני יבדוק אחר כך אבל אשמח אם תענו לי על השאלה הבאה:
נגיד ויש לי כמה שורות של תוכן עם DIV ואני רוצה שלצד שתי השורות תיהיה תמונה אחת.. לדוגמא: 1|התמונה 2|השלישית כאן אשמח אם תעזרו תודה ואם אסור לבקש באותו נושא אני מצטער תמחקו את ההודעה.. |
![]() |
![]() |
# 17 |
אחראי פורום
|
בקלות, ככה:
HTML קוד:
<div style="float:right;width:400px;height:150px;">Text-UpRight</div> <div style="float:right;width:400px;height:300px;">Text-Left<br />Text</div> <div style="width:400px;height:150px;">sss<br />ssssssssOther text-DownRight</div> |
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר וותיק
|
תודה נראה לי אני יסתדר
ד"א, זה שונה כשעובדים עם קובץ CSS? |
![]() |
![]() |
# 19 |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
לא, אתה פשוט יוצר קובץ גליון:
HTML קוד:
#UpRight { float:right; width:400px; ;height:150px { #Left { float:right; width:400px; ;height:300px { #DownRight{ float:right; width:400px; ;height:150px { והקוד שאתה מכניס בדף: HTML קוד:
<div id="UpRight">Text-UpRight</div> <div id="Left">Text-Left<br />Text</div> <div id="DownRight">sss<br />ssssssssOther text-DownRight</div> ![]() |
![]() |
![]() |
# 20 |
אחראי פורום
|
כע, רק לא היה לי כוח ><
class שלטון P: |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|