|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר בקהילה
|
נראה לי שבפוטושופ קשה מאוד להגיע לרמה של 3D ב 100%..זה בחיים לא יראה כמו תוכנות של 3D
אבל זה כל היופי, שמתוכנה אחת מוציאים את כל התוכנות שבעולם ! וכל זה מבלי ללמוד כל תוכנה ותוכנה- שזה לוקח המון -המון זמן ! קראתי את התגובות שלכם, ועכשיו גם אני רוצה להגיב לכם, עכשיו אני רוצה להגיב לפי הסדר, של מי שהגיב ראשון, TaiKaish - ,תודה רבה על המחמאה ![]() dani154 - בקיצור זה נכון, "סיכום" לכל מה שכתבתי...("דיי לחכימה ברמיזה") talyigal - תודה רבה על המחמאות ![]() ![]() DanielS - אמרו לי לשנות לצבע צהוב, של סמיילים..אז עשיתי הכל בכדי לשפר.. Tc4u - תודה רבה על המחמאות! ,אך אם הייתי מעגל אותם,ה3D לא היה נראה טוב..זה היה שטוח.. DorWD - כמו שאמרתי אין להגיע בפוטושופ ל 3D ברמה מושלמת, אני אשתדל לעבוד עוד על האפקט. megashape - "על טעם ועל ריח אין על מה להתווכח"..(אני לעומת זאת אהבתי את ה3 יותר..) בכל אופן אתה דיברת על "רמות" מה זאת אומרת..?!! (תבהיר את עצמך..!) תודה על המחמאה.. ![]() Derey22 - תודה רבה, כפי שאמרתי, אמרו לי לשנות לצבע צהוב, אז שיניתי.. ![]() |
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר וותיק
|
נחמד ביותר אחי
![]() תמשיך כך ![]() |
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר וותיק
|
לדעתי אתה היית צריך להתגאות אם אנשים היו לוקחים את הסמילי הזה ומפרסמים אותו בכל מקום בפורומים, בפורטלים וכו'
אבל כל אחד ומה שהוא חושב. נ.ב תעשה גירסא ממש מוקטנת אני רוצה לראות איך זה נראה ![]() |
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר בקהילה
|
אוקיי, אעשה גרסה נוספת קטנה,
מי אמר שאני לא גאה בזה שרוצים לשים אותו בפורטלים? או בפורומים, זה סבבה, שאתה הדברים שאני עושה רוצים , וזה נותן לי חשק להמשיך לעצב ולהשתפר.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
# 15 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
דומה לשרק עם משקפי שמש
![]() |
![]() |
![]() |
# 16 |
הוסטסניון
|
לא אהבתי
|
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר וותיק
|
אהבתי את השני...
|
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר וותיק
|
עדיין לא ממש אהבתי, אולי זה שיפור טוב מהקודם, אך עדיין הצללות מוגזמות..
לא ממש אהבתי את הגודל של זה זה די ענק, וכשסמיילים די גדולים זה די גם יוצא מפרופורציות, לפי דעתי בכל אופן, והפנים נראים לי די מוזרים, לא יודע למה. בהצלחה, גל. |
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר וותיק
|
![]() |
# 20 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |