|
||||||||||
| הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
|||||||
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
|
|
|
# 1 | |
|
חבר וותיק
|
ציטוט:
עלק לך תישמע 91fm הוא הבעלים של הרדיו .. ותחלום להיות בעלים של רדיו כזה .. אז תמשיך לפנטז .. ולפי מה שאני רואה פה השפה שלך הרבה יותר מגעילה .. "מורחק" .. מה אתה מדבר הרבה על תעשה יותר מידי בושות לעצמך אתה סתם הורס .. wtf .. noob :qqb009: |
|
|
|
# 2 |
|
חבר חדש
|
בטעות דאבל, אפשר למחוק אחד.
|
|
|
# 3 |
|
חבר מתקדם
|
בושה!
דבר איתו ואם הוא לא מוריד מה אכפת לך.. תחשוב על זה כתוב לו שהוא בין הלקוחות שלך.. אוקיי אז אנשים באים רוצים לראות אם האתרים שמאוחסנים שם עובדים והכל טוב ושהם נכנסים לאתר שלו .. הם רואים שהאתר סתם שם ובכלל לא על השרת של החברה או שהם יגידו הם רמאים או שהם פשוט יעברו לאתר אחר שברשימה או שהם יראו וואי איזה שרת מהיר יש להם אבל זאת לא החברה שאני רוצה להתאחסן עליו.. אז הוא יראה את הבאנר שלכם ויעבור ... |
|
|
# 4 |
|
מתאורר / יצא בחוץ
|
וואלה אחי אתה סתם מתפנח אנשים רצינים להבדיל מאנשים אחרים לא מעדכנים כל 4 שעות רשימת לקוחות
, למרות שאני שם לב שיש עוד כמה שהוא לא הוריד, אבל אני כל חודש מעדכן יום טוב. |
|
|
# 5 |
|
Permanently Banned
|
אויש נו באמת ישר לבוא לבכות פה בהוסטס , האמת אני מחזיק יותר מליאור מאשר ממך צחי , אתה בכלל לא עשיתה עלי רושם! ואתה יודע טוב מאוד למה .
|
|
|
# 6 | |
|
Permanently Banned
|
ציטוט:
אגב , פה ממש נפלתי מרוב צחוק ... "רק לידע כללי" הא? באמת ? כי לא זה יותר נראה כמו ניסיון לעקוץ :qqb009: |
|
|
|
# 7 |
|
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
1. במידה ואתה ריסלר \ לקוח של ליאור הוא יכול לרשום אותו ברשימת ה"מאוחסנים"
כדי להראות אתרים שיושבים על השרת על מנת להציג את המהירות. 2. גם אם לא, אתה לא צריך לפרסם כאן הודעה אולי ליאור מאכסן להם אתר נוסף ? אולי הוא מאכסן להם מסד נתונים ?. 3. לא פירסמת כאן שום הוכחה, וזה גם לא התפקיד שלך לפרסם את זה. אם למישהו מותר להתלונן כאן זה בעל האתר miranda-il שיכול לטעון שמשתמשים בשם של האתר שלו לקידום מכירות ללא הסכמתו. דיי כבר עם כל השטויות שהולכות כאן... ילדים קטנים שנשבע לכם אם הייתי בגיל שלכם הייתי מוריד לכם אחד אחד כאפה.. (כן ככה מנהל חברה בע"מ מדבר ) כי אני בטוח שכבר 20 איש יגיבו על ההודעה שלי ככה..
|
# 8 | |
|
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
|
|
|
|
# 9 | |
|
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
ציטוט:
איי, אתה רוצה לחלוק על דעתו, תחלוק, אני בטוח שלא יהיה לאף אחד בעיה עם זה, הרגע לא חלקת, השתקת בנאדם והעלבת אותו, אתה רוצה שיתנהגו אלייך ככה? למען האמת, אחרי כול כך הסברים שהסבירו לך איך להיתנהג, אתה פשוט חוצפן, וכמו תמיד - נראה מה יש לאלון לומר על זה. |
|
|
|
# 10 |
|
מתאורר / יצא בחוץ
|
תראו מה קורה בנאדם שוכח לעדכן כולם חייבים לעשות דרמות ?? נו באמת ...*רובנו* עבר את כיתה א' !
|
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|