|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 12 |
חבר בקהילה
|
תודה על התגובות.
למה דני צ'רנו רמאי?
# 13 |
חבר וותיק
|
![]() עבדתי מולו בשביל מועדון הפורום תקופה - בהתחלה הוא שילם וסמכתי עליו לאחר כמה עבודות נוספות הוא נעלם פשוט לא עונה לטלפונים - החליף מסנג'ר ואיסיקיו ואי אפשר להשיג אותו בשום אמצעי. הבנאדם רמאי ונוכל גדול. הוא חייב לי סכום כסף גדול - אני יודע איפה הוא גר ואני יכול ללכת בכל רגע לדרוש את הכסף אבל אני לא בנאדם אלים. בקיצור להמנע מכל קשר איתו - לא לסמוך עליו . שאלת ועניתי סליחה על הסטייה מהנושא המקורי.. |
![]() |
![]() |
# 14 |
Permanently Banned
|
זה עיצוב מלא חיים, כמובן שבגלל שאין בו תוכן אז הוא נראה רקני,
אך הוא ממש תוסס ולא ייבש כזה שגורם לשעמום טוטאלי בגלישה בו. |
![]() |
![]() |
# 15 |
הוסטסניון
|
מתי תבינו שזה ממש ממש לא העיקר? אתה בעל המקצוע פה, אתה זה שצריך לספק תוצאה טובה ואיכותית תמורת התשלום שקיבלת. אם האינסטלטור יגיע אליך, ייקח סכום זול, יגיד שהבעיה נפתרה ויילך, אתה מרוצה, לאחר יומיים הברז התפוצץ לך בפרצוף. מי אחראי? אתה שאמרת שאתה מרוצה, או האינסטלטור שעשה עבודה לא טובה? בקשר לעיצוב, נחמד מאוד, אבל אני לא הייתה קונה מאתר עם עיצוב כזה משהו, אולי הייתי קונה למרות העיצוב. |
![]() |
![]() |
# 16 |
הוסטסניון
|
עם העיצוב הזה והגי'בריש שיש שמה, זה נראה כאילו זה אתר ערבי בלי להעליב.
שיהיה קידוד נורמלי, אני יסתכל ונראה איך זה יצא. |
![]() |
![]() |
# 17 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אני אקרא לאינסטלטור ואבקש לבדוק מה הבעייה.
![]() |
# 18 |
משתמש - היכל התהילה
|
ובעל אתר יקרא למעצב כדי לחדש ולקדם את האתר שלו. זה לא בדיוק אותו דבר אבל הדוגמא שהוא נתן מספיק קרובה.
# 19 |
חבר על
|
|
![]() |
![]() |
# 20 |
Permanently Banned
|
ממבט ראשוני האתר נראה מאוד נחמד !
אבל לפי דעתי אפשר לשפר כמה דברים : - בבאר יש כפתורים אדומים והם "נבלעים" בתוך הבאר . - מתחת לבאר יש עוד כפתורים ובגלל שהרקע שמה אפור אז לא מתאים שהפונט שמה יהיה לבן . - מאחורי ה"קטגוריות" יש רקע - נקרא לו טייל לשם הצורך. לא אהבתי =\ *אגב התכנות לא מסודר כל כך בחלק מהדפים ... אבל אני מאמין שזה לא אתה עשית. בהצלחה =] |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|