|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר בקהילה
|
הוא מקריא את זה, זה שקוף כל כך.
|
![]() |
![]() |
# 12 | |
Авторитет
|
רק אני אומר לעצמי:
אם הייתי ראש הממשלה, הייתי מכנס עוד שעה מסיבת עיתונאים - מציב אולטימטום לעזה, אם הם לא מחזירים את גלעד שליט תוך 48 שעות, עזה תושמד ותימחק מהמפה? ואומר את זה לאו"ם ולכולם? מתי אנשים יבינו, שאף אחד מהמדינות בעולם לא יתערב - אבל אף אחד. זה רק אנחנו נגדם, זו המערכה שלנו וכמו במלחמת יום כיפור ניצחנו אותם אחרי שהתחלנו את המלחמה על רגל שמאל.
![]() |
![]() |
# 13 |
מנהל ראשי בדימוס
|
אל תשכח שזו תהיה סיבה למסיבה לאיראן לצאת במערכה נגדנו, מלבד זאת לסוריה, לבנון וכו'...
כמו כן ארה"ב תכנס למלחמה, רוסיה ובקיצור כל העולם. |
![]() |
![]() |
# 14 |
הוסטסניון
|
ועזוב אותך שככה רוב הסיכויים שהורגים את שליט וכמה מסתערבים טובים.
# 15 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
איך שומעים ברקע את זה שאומר לו מה להגיד..
זה כזה ברור שחצי מהדברים שהוא אמר, הוא לא היה אומר אילולי לא היו אומרים לא. חוץ מזה אני לא יודע מה להגיד בנושא, אין לי ממש עמדה, חוץ מזה שצריך לשחרר אותו, אך לא בכזו צורה, לא שנשחרר להם את כל המחבלים שכלואים אצלנו. צריך להתחיל לפעול, והכוונה בכך היא להגיד להם:"אתם רואים את הרשימה הזו? אם אתם לא משחררים את החטוף אנחנו הורגים אחד אחרי השני" ולהתחיל להוציא את הדברים שכלואים פה לראות את המוות. רק עונש מוות יעזור פה. שום פעולה צבאית שום כלום, פעולה צבאית תגרום למותו, ואולי גם המעשה הזה, אבל לפחות לא שיחררנו להם מלא מחבלים שאחרי זה יבואו ויתפוצצו בנו. |
![]() |
![]() |
# 16 |
משתמש - היכל התהילה
|
אממ... מחריד אותי לשמוע את הקלטת... אבל באמת, אני מרחם עליו.
כמה הוא צריך לעבור. זאת בדיוק הסיבה למה אני מפחד להתגייס ליחידות קרביות ובכללי, אבל בכל זאת אני אתגייס ובחיוך. מקווה שישוחרר בקרוב, בלי לשחרר את כל האנשים הללו. אף אחד לא רוצה את ישראל פה.. וזה רק עניין של זמן עד שכולנו לא נהיה פה... |
![]() |
![]() |
# 17 |
משתמש - היכל התהילה
|
אם הייתי ראש ממשלה..
|
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר וותיק
|
זה באמת נשמע כאילו הוא מקריא את זה ואני לא חושב שזה אפשרי פשוט להגיד עוד 48 שעות עזה תמחק זה לא כל כך פשוט אבל זה כן פשוט לא להביא להם חשמל ומים בחינם!!!איזה טמטום זה להביא לאוייב תחמושת?מי עושה ככה?אני לא מבין את הראש המטומטם של הראש ממשלה הזה...
אני חושב שבזמן הקרוב עוד יביאו להם אוכל וציוד ולבסוף יביאו להם נשקים XD |
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר על
|
|
![]() |
![]() |
# 20 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אתה רואה שעזה, די בתוך ישראל, שם לב? אחלה עכשיו בוא תסביר לי איך אתה מוחק את עזה ומה יש להם להפסיד בדיוק? זה ערבים מעזה, יש ערבים גם בכל המדינות שמסביבך, שגם שונאות אותך וגם לא רוצות שתגור פה לא אכפת להם שום דבר, אין להם מה להפסיד, הם ערבים הם רק רוצים להרוג אותנו ואנשים שצריך להרוג - זה אנשים שאומרים "דווקא יש ערבים טובים..."
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|