|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
Last edited by KilleR; 30-06-07 at 14:35.. |
|
![]() |
# 12 |
חבר בקהילה
|
קיריל תוריד את זה לבנתים עד שתתקן כדי לא ליצור מצב של אי נעימות
![]() |
![]() |
# 13 |
Permanently Banned
|
אני לא ימליץ על גולד הוסט כי אני עובד שמה, אבל אני מכיר את גיא והוא אחלה בנאדם!
על וייטסקרין אני לא יכול לאמר לך כי אני לא מכיר - אבל גם קיריל נשמע בנאדם אמין . שיהיה לך בהצלחה במציאת אחסון לאתרך. |
![]() |
# 14 |
אחראי פורום
|
מעניין אותי לדעת למה היה שם ווירוס בכלל?
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
![]() |
# 16 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
לפי מה שהבנתי ווייטסקרין רציניים מאוד, קילר אחד האנשים הטובים. ד.א- פותח הדיון, שלוש חברות. Last edited by OmerN; 30-06-07 at 16:06.. |
|
![]() |
# 17 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
מה אנשים יעשו בישביל להרוס לאנשים אחרים... אם אתה לא מכיר אל תגיב אף אחד לא שאל אותך אם אתה מכיר או לא המשך יום נעים! |
|
![]() |
# 18 | ||
אחראי פורום
|
ציטוט:
פותח האשכול ביקש את הדעה שלי לגבי העסקים שציין. אני הבעתי את דעתי רק על וויטסקרין(?) בדבר הוירוס, וציינת שאת האחרים אני לא מכיר. נחשבים לחדשים - סיבה לכך שאני לא מכיר אותם, וזה לא שאני לא צודק...(שוב, חדש זה דבר יחסי מאוד, אני לא שולל חדשים ואף טוען כי יש הרבה עסקים חדשים שיותר טובים מהרבה וותיקים). ציטוט:
וממ אישית הווירוס הפריע לי...בגללו הייתי צריך לעשות שחזור מערכת (XP) ולהתקין אנטיוירוס מחדש (וגם לגבות דברים שהצטברו במחשב שלי מהריסט האחרון לפני השחזור שזה היה לפני שבועיים +-...בזבז לי סביבות השעה). בכל מקרה, לפותח האשכול, אני ממליץ לך לנסות חודש אצל אחת מהן, יהיה טוב תמשיך, לא? פנה לאחרת. המשך יום נעים.
# 19 |
חבר וותיק
|
כל החברות אחלה, בהצלחה!
הוסטסניון
|
מכיר רק את וויטסקרין וגלד הוסט אז אני ממליץ עליהם
![]() שיהיה בהצלחה. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|