|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר בקהילה
|
שמע אני מצערך גם בצערו של הבחור בקשר לאיביו אבל אין שום קשר בן עסקים למשפחה
הוא נעשה עסקה של דומיין עבור עיצוב והוא צריך למלאות אותה אחרת שהוא לא יעשה דבר כזה
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 13 |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
אני בהחלט לא ושב שזה הזמן,
הוא איבד מישהו שגידל אותו, תמך אותו ומאוד אהב אותו, עסקים אין לערב עם משפחה, אבל קצת להיות אנושי..זה בהחלט טוב. סתם, חומר למחשבה. |
![]() |
# 14 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
משתתף בצערו באמת עצוב לי לשמוע
אבל סתם אם אתם שואלים את דעתי , אם הוא יכל גם לקחת את העיצוב הוא יכול גם להזמין את הדומיין זה בדיוק 2 דקות אלה אם יש בעיה בכרטיס אשראי ואז הוא תקוע |
![]() |
# 15 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
תחשוב מה זה מישפחה .. ועוד אבא , תאמין לי אם חס ושלום לא על אפחד מפה . היה קורא משהו כזה אני מבטיח שהוא היה מבטל הכול וסוגר כול דבר שיש לו , העיקר להיות איתו ביחד, אז אתה לא חייב לירשום עליו כזאת ביקורת , במצב כזה חס וחלילה אני ביכלל מיתנתק מהעולם .. לא יודע מה ... :qqb008: |
|
![]() |
# 16 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
תחשוב קצת בהיגיון, אבא שלו נפטר ! יש חיים אחרי כל ההוסטינג !!! |
|
![]() |
# 17 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
שאלה לי אליכם אם מישהו יושב שבעה... הוא אמור להדליק מחשב לדבר עם אנשים באייסיקיו וכל זה? |
|
![]() |
# 18 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
ועם הוא כבר הדליק מחשב בשבעה [ אני מאמין שלא ] אבל עם כן זה כבר משהו אחר לגמרי ! |
|
![]() |
# 19 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
עקרונית, בעל עסק שיושב שבעה אמור למנות מישהו שיחליף אותו ויטפל בעסקים. הוא לא מינה? פנה אליו. אין הרבה יותר מדי מה לעשות. ואם באמת הוא הדליק מחשב בזמן שבעה, אז בכלל תסיר כל דאגה מלבך ופנה אליו. אבל, וזה "אבל" חשוב מאד, מה שאמרתי מקודם מתייחס לעיסקאות, זה נכון. אבל במקרה הזה, לא מדובר בכך שאתה תקרוס, ושהקריסה שלך תגרום לפיטורי מאות אנשים אם לא תקבל את הדומיין. במקרה כזה, אני חושב (ותעשה את השיקולים שלך), יש אולי מקום לא ליזום קשר עמו. אם הוא כבר מתחבר למסנג' או ICQ, תדבר איתו, תנדנד לו, אבל אל תיזום קשר עמו. מקווה שייפתר על הצד הטוב ביותר. |
|
![]() |
# 20 |
הוסטסניון
|
זה לא הזמן כרגע בשביל זה.
תערוך את ההודעה ותכתוב עוד שבועיים. פעם הבאה עד שאתה לא רואה את הדומיין אל תתן עיצוב.
|