|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר בקהילה
|
נחמד,
לא כל כך התחברתי. |
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר בקהילה
|
ואללה אני אהבתי ...
|
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר מתקדם
|
תודה רבה לכם על התגובות.
# 14 |
חבר וותיק
|
נחמד , לא יותר.
פשוט מידי לדעתי.. אין יותר מידי גראפיקה כמו שצריך. בהצלחה.
# 15 |
חבר בקהילה
|
אני אוהב את הלבן...
והנקיון והריחוף של האתר זה דווקא סבבה. אבל אני לא חושב שזה מתאים לחברה מהסוג הזה (אם הבנתי נכון במה החברה עוסקת) אין פה שום דבר שמושך את העין, שום דבר מוכר.. כאילו עשית מעטפה בתלת מימד ואמרת לעצמך שאתה חייב לשלב את זה באתר כלשהו. |
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר על
|
נחמד,לא ממש אהבתי ומכמה סיבות לפי דעתי הפונט שבכותרות שלך
לא מתאימים וככה גם ההשתקפויות שעשית להם,אם כול האיקונים שבעיצוב אתה עשית אני מוריד תכובע מדהים,אם לא אז אין כול כך הרבה דברים בעיצוב .. |
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר בקהילה
|
אני חושב שהכיוון הוא טוב, רק צריך עוד ליטוש - יש יותר מדי צבעים (במודולים - אדום, ירוק, צהוב וכחול) וזה לא יושב טוב כי זה לא מתחבר למוטיב כלשהו בעיצוב. התמונה גם היא די תלושה למעשה ובמסגרת אובלית מעוגלת מדי, התפריט הכחול יפה מאוד, הייתי אולי מצמצם קצת את ההצללה האפורה מתחת, היא גורעת מהמראה הנקי שלו, ההשתקפויות מתחת לכותרות לדעתי משקפות סגנון מיושן והייתי מוותר עליהן, גם בדף הלבן למעלה, יש סתירה בין איך שהדף יושב לבין איך שהטקסט יושב עליו (הוא מקביל לקרקע והדף באלכנוס) זה קצת מציק בעין, הייתי הולך על אייקונים מאותו סגנון, פה יש כמה סוגים (תיבה צבעונית, חברים בשחור לבן, בקיצור, אין קשר ביניהם) החלק התחתון טוב וסוגר יפה את העיצוב. טוב, אולי קצת נסחפתי אבל זה רק בגלל שאני רואה פוטנציאל לא ממומש בעיצוב הזה
![]() |
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר מתקדם
|
יפה
|
![]() |
![]() |
# 19 |
מתאורר / יצא בחוץ