|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
הכי טוב זה שילוב של יותר ממספרים (אותיות, תווים מסויימים ומספרים), בדיקה שאין קובץ בשם הזה (ובמידה וכן, להריץ בדיקה חוזרת)..ורק אז לבחור את השם. |
|
![]() |
![]() |
# 12 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
בכל מקרה אני לא רואה איך ההצעה הזאת עוזרת לי, כי היא נותנת לי מספר ראנדומלי ואני ביקשתי לפי סדר מסוים :S בכל מקרה ההצעה הכי טובה היא לעבוד עם מסד נתונים.
![]() |
# 13 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
PHP קוד:
![]()
![]() |
# 14 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
הסתברות מאוד מאוד נמוכה ש2 אנשים יעלו קבצים באותה שניה, אבל עדיין הסתברות במיוחד אם האתר שלך גדול....
ככה שזה גם לא ממש טוב.... לעומת זאת, אם אתה בודק, לא יכול להיווצר מצב ...MD5 לא טוב לזה, מכיוון שהיא תחזיר אותו דבר לאותו מספר...היא לא הצפנה רנדומלית או משהו... לעשות מחרוזת עם תווים, אותיות ומספרים ואז לעשות בצורה רנדומלית לקיחת תווים ואז לבדוק אם זה קיים ואז אם כן לעשות שוב וכו' וכו'..כמו שהסברתי קודם (וגם אתה ראיתי עשית את זה עם לולאה אין סופית..אותו עיקרון).. לפותח האשכול, מה הסיבה שאתה צריך את זה ממוספר לפי הסדר? |
![]() |
![]() |
# 15 |
הוסטסניון
|
גלשתם כבר לנושא אחר *_*
אני רוצה סדר מסוים של תמונות כי יש לי סדר מסוים של משחקים שאני מציג גם במספרים מסודרים. אני חושב שאני פשוט יעשה את זה עם מסד ועם id, נראה לי הכי פשוט ... אלא אם יש אפשרויות אחרות...
# 16 |
חבר וותיק
|
תעשה את מה שכתבתי, כתבתי לך את כל השלבים.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|