|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
עיצוב נחמד
תלמד עם מי להתעסק וכמו שאמרו מעליי ירדת לרמה שלו ברגע שפרסמת את העיצוב... (למרות שהיית עושה אותו דבר ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
# 12 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
לפי דעתי זה מגיע לאותו הבן אדם , גם אם הוא ירד לרמה שלו זה מגיע לו. יש את אלו שיתעלמו וימשיכו עם זה הלאה , כמו שאתה אומר. ויש את אלו שיתנקמו ויעשו דברים כמו מה שניעשה פה לדוגמא. לפי דעתי עשית את הדבר הנכון , אולי ירדת לרמה שלו אבל החזרת לו , לא מגיע לאף אחד לשתוק ברגע שמרמים אותו , אפילו אם זה על דבר הכי קטן שיש. |
|
![]() |
![]() |
# 13 |
תודה על תרומתך.
|
פעם הוא פנה גם אלי, תודה
![]() |
![]() |
![]() |
# 14 |
הוסטסניון
|
את האמת זה כבר נעשה פה טרנד. אפשר להקים אתר עיצובים חינמיים שלם רק מהזמן האחרון פה בפורום.
בכל אופן עיצוב יפה אני אהבתי ! |
![]() |
![]() |
# 15 |
הוסטסניון
|
הוא לא ירד רמה. העיצוב הזה שלו עד שמי שהוא עיצב לו נותן את התמורה. בעיקרון הוא פירסם עיצוב שלו.. בכל מקרה - אפשר דוגמא לעעיצוב?
|
![]() |
![]() |
# 16 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
צודק בדבר השני... למרות שיש כאלה גם עם סגנון שיחה "מקצועי" לקקני כזה.. כמו "מנכ"לים" של הרבה חברות פה.. כאילו מדברים עם בן אדם מבוגר ובעצם זה ילד.. גם את זה אני לא אוהב.. |
|
![]() |
![]() |
# 17 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
הנה תגובה מMiami 4 Life
הוא ביקש שאני יעתיק את כל השיחה שלנו אין לי מוסג למה חח ציטוט:
Last edited by oR Cohen; 30-07-07 at 04:22.. |
|
![]() |
![]() |
# 18 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
חלאס להיות ילדים קטנים, תלמדו לעשות עסקים רק עם אנשים רציניים ולא ירמו אותכם.
אתם עושים לי עסקים עם ילדים בני 12, תמורת אייסיקיו 6 ספרות (ואו שווה מליונים).
# 19 |
הוסטסניון
|
הייתה מביא גם תמונה לעיצוב שהינו רואים איך הוא...
תודה |
![]() |
![]() |
# 20 |
חבר בקהילה
|
אחי גם אני נתכלתי בו פעם הוא היה צריך עזרה פעם בפורום שלו ואני הייתי צריך לוגו לפורום שלי,
אז היה הסגם שאני יעזור לו בפורום והוא יעצב לי את הלוגו וחודש הוא אומר לי היום אני מתחיל עד שאיזה יום אמרתי לו שנמאס לי והוא התחיל לקלל רק שהוא שכח שיש לי DA ![]() ואז הוא קיבל את עונשו. ותודה רבה שהבאתה לנו את זה. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|