|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | ||
חבר וותיק
|
ציטוט:
תמשיך לחפור ![]() אתה באמת בן 14? ואולי אני אצטרך אותך בעתיד בנושא הזה ![]() ציטוט:
BBMAN אתה יודע משהו על אטום או חלקיק כלשהו מיוחד בשם סטרנג' (או משהו כזה) שבעצם מושך אליו חלקיקים או אטומים אחרים (אני לא זוכר תתאור המדויק) והופך אותם ל "סטרנג'" וגם הם מושכים חלקיקים ואטומים אחרים וככה זה גדל וממשיך וממשיך לשאוב לתוכו חלקיקים.... סטרנג' אני פשוט לא זוכר תשם של זה אבל זה היה משהו כזה
![]() |
# 2 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
![]() חח סתם, באמת מעניין כל הדברים האלו.
![]() |
![]() |
# 3 |
מ.תיכנות
|
בהחלט הגיוני
אור הוא בעצם חליקיקים שנעים במהירות המסווגת כ"מהירות האור" שהיא מהירות עצומה, אבל גם לאור לוקח זמן להגיע ממקום למקום, לדוגמא, לאור מהשמש לוקח 8 וחצי דקות להגיע לכדור הארץ, כלומר אנחנו רואים את השמש איך שהיא הייתה לפני 8 דקות, עכשיו, כשאנחנו מדברים על היקום, זה מרחקים עצומים, מדובר פה על מיליונים ומיליארדים של יחידות אסטרונומיות, אז כשאתה חושב על זה, ככל שאתה מסתכל רחוק יותר לכיוון החלל העמוק, אתה חוזר בזמן, ולכן גם אומרים שמי שיגיע למהירות האור [אם הוא ישרוד] הוא יחזור אחורה בזמן. התמונה הזאת אמיתית, יש עוד הרבה ערפיליות, זו לא היחידה, וחיפוש בגוגל יראה לכם עוד תמונות מרהיבות. Last edited by WebProject; 04-08-07 at 21:38.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
וואו.מדהים. ולשאלה שלך - 1229910400 * 10 בחזקת 15 ( הכפול עשר בחזקת 15 בסוף ,זה הסידור של הפורום ששם אותו ככה) ולמי שלא הבין - זה המחשבון שלי כותב לי כפל וחזקות בתוצאה..
|
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
ממש מעניין..
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
:O
מעניין מה נספיק ב7 דק' האלה..
![]() |
# 7 |
חסום
|
אם השמש תתפוצץ בכל המערכת יווצר נזק וכוחות המשיכה ייפגעו
ואי לכך תחול סטייה של כוכבים :O השאלה שמעניינת אותי היא. איך בדיוק חישבו את הזמן שלקח לענני גז ואבק האלה להגיע ממקום שלא הגענו אליו? מהירות = דרך חלקי זמן אני לא מוצא שום דרך להגיע לזמן , לדרך ולמהירות. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
יפה מאוד