|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
לרדת בגדול,גיבורים(שבידיוק נגמר),איך פגשתי את אמא, איש משפחה, ג'יי לנו, קונאן אובריין,האנטומיה של גריי(סדרה מעולה), המלך היל, מחשבות פליליות, עקרות בין נואשות, דקסטר(עוד סדרה מעולה חדשה ), אורות ליל שישי, סמולוויל ובעיקרון כל מה שמזדמן לראות, בזמן האחרון התחילו להביא סדרות קצת חלשות.. אבל אני אוהב את רוב הסדרות :] אני לא עוקב אחרי כולן אבל אני משלים הרבה בשישי - שבת.. |
|
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר על
|
מגרש בייתי
סמולוויל הנפילים האנטומיה של גרי עריכה: הכי חשוב@! גיבורים Last edited by Lwso.co.il; 11-08-07 at 15:37.. |
![]() |
![]() |
# 13 |
הוסטסניון
|
קייל XY, סמולוויל, גיבורים, כל מה שמשודר אני רואה באינטרנט
![]() אני רואה גם מסכים - אחד הסדרות הישראליות האיכותיות ביותר. ראיתי כמה פרקים של הנפילים, סדרה מעפנה. wannabe סמולוויל. |
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר מתקדם
|
הישרדות (יאו מן שולתתתתת!11!!),יורדים בגדול,גיבורים (יצא לי לראות כמה פעמים), הנפילים, מסכים, איש משפחה, טירוף בבית, אוטובוס הקסמים!.
יש בטח עוד, לא זוכר :P |
![]() |
![]() |
# 15 | |
Авторитет
|
וואי נכון שכחתי את מחשבות פליליות =]
ובקשר להישרדות, אחח איזה נוב יצא דרימז (ועוד יותר מניאק), הוא הרי אמר מהלב שהוא צריך את האוטו הזה ועוד במועצת השבט האחרונה הוא אומר "לא שיניתי את דעתי, מההתחלה ידעתי שמדובר במשחק" אחח איזה נוב. ואיזה גדולה יצאה ליסי, אין תגידו מה שתגידו "דרימז, כמה אפסים יש במיליון?", "אן דן די נו סופ על הקטינו ..."
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר מתקדם
|
בשביל מיליון, צריך אפס אחד, שהוא המנצח במשחק.
|
![]() |
![]() |
# 17 | |
Авторитет
|
אז כנראה לא ראית את העונות הקודמות של הישרדות, נראה לי בהישרדות 11 עם טרי. 6 אנשים נגד טרי, טרי נשאר לבד מהברית הישנה שלו שסילקו אותם מזמן (בגלל המיזוג שבטים הם באו בפחות אנשים), ולאט לאט טרי הביס אותם. הוא לא דיבר עם אף אחד, הוא לא זמם כלום, הוא פשוט ניצח את כל האתגרי חסינות, עד שנראה לי במועצת השבט האחרונה הוא סולק בגלל שידעו שהיו מצביעים לו.
בהישרדות אולסטארס (הישרדות 7), עם רוב ואמבר. אחח רוב יצא גם גבר וגם זכה במיליון. (+מכונית)
![]() |
![]() |
# 18 |
תודה על תרומתך.
|
ארל הזה....
# 19 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
![]() יצא עם בחורה, כסף ומכונית... |
|