|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
Whatever
|
הא? דניאל, קודם כל מקסטון = Internet Explorer
דבר שני, www.irctoo.net - מותאם בצורה מושלמת כמעט ל Opera - אל תדבר שטויות. תודה
הנהלת הפורום לשעבר
|
MasterT, חמוד, תשמע...
אני רואה כבר הרבה מאוד...זמן את התגובות שלך...90% מהם זה "תלמדו OOP, OOP זה הכי חשוב.." בוא אני יגיד לך מה הכי הכי הכי חשוב בתיכנות אינטרנט...התוצר הוויזואלי... כשאתה מתכנת אתר...ללקוח שלך ממש לא אכפת אם זה OOP או לא...ללקוח שלך חשוב שהאתר שלו יראה טוב ויעשה את העבודה..איך הוא בנוי? ממש ממש לא אכפת לו. כשאתה "מוותר" על אופרה..אתה מוותר (לפי W3C) על 1.9% מ"אוכלוסיית" העולם (כמובן שבמרכאות..זה רק מי שיש לו אינטרנט)... עכשיו תגיד לי, הלקוחות שלך יודעים שכשאתה בונה להם אתר..אתה בעצם מוריד להם 1.9% לקוחות פוטנציאלים? אז בעצם, איך אתה יכול להגיד שלא חשוב להתאים לאופרה? כי זה "רק" 1.9%...תחפש סטטיסטיקה של מספר האנשים שיש להם חיבור אינטרנט היום בעולם...קח מזה 1.9%....יצא לך מספר ממש לא קטן... אני מקווה שתפנים את ההודעה הזאת, ומי יודע אולי אפילו תתחיל להתאים אתרים לכמה שיותר דפדפנים..ולא רק לאלה שנוח לך. |
![]() |
# 13 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
לא מצאת משהו יותר ישן? |
|
![]() |
# 14 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
מה אתה רוצה, מאז היו רק בערך 6 גרסאות חדשות יותר, "לא בטוח שמשהו השתנה"
![]() MasterT, אני לא יגיד שאופרה זה הדפדפן...ולמרות שהבאת דף לא נכון, יש בו כמה שינויים משאר הדפדפנים בתחום הCSS...אבל, זה עדיין לא סיבה לא להתאים אותו בקידוד...ולמצוא את "עמק השווה" בין שלושת הדפדפנים. |
![]() |
# 15 |
הוסטסניון
|
חח צודק ^^
וד"א אני לא מבין למה אומרים שאופרה עושה בעיות.. הרגע בדקתי את כל האתרים שחתכתי / קודדתי והם נראים בדיוק אותו דבר (אקספלורר , פירפוקס , אופרה)
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() רק היית צריך לרשום גם על שהוא כל הזמן כותב ציטוט:
אופרה אולי שונה קצת באופן הגישה שלו לקוד אבל יש פתרון לכל דבר. אני כשאני חותך משהו כיום, כל כמה דקות אני מרענן את ה-IE6, IETAB, FF ו-Opera ואם משהו שונה באחד מהם אני מוצא פתרון שיתקן את הבעיות לכולם. MasterT, אני ממליץ לך לקחת כמה ימי חופשה וכשתחזור תחשוב טוב טוב טוב לפני שאתה מגיב להודעות בפורום תכנות. דרך אגב Maxthon, Avant ועוד כמה זה בעצם Internet Explorer בתחפושת. הם מבוססי המנוע שלו ועובדים לפיו.
# 17 |
אחראי פורום
|
מה?
אני לא רוצה להגיד כמה אתה שקרן. אני איי פעם אמרתי "עם טבלאות הדף לא יטען"? דווח. פשוט מגעיל. ואם כבר הקפיצו את הנושא, אני רוצה שכל מי שאמר כאן שמה שאמרתי זה שטויות, האם הקידוד שלכם תומך ב-IE 3, בדפדפנים ללא CSS, ובפלאפונים? לא? למה? הרי אני קצת מיושן, אז שאני לא אהיה באתר שלכם? אני משתמש בדפדפן ללא CSS, אז האתר שלכם לא יעבוד בשבילי? אני משתמש בפלאפון נוקיה סטנדרטי, שאני לא אראה כמעט כלום? למה לא עושים את זה? כי זה שטויות! זה אחוז מכל הגולשים, והגולשים האלה כבר צריכים להתקדם. Eran-s, אתה דווחת, ואני ממש מקווה שתתנצל. אתה לא יודע איזה דבר מגעיל עשית, כמו ילד קטן, משקר. Last edited by Daniel; 17-08-07 at 09:39.. |
![]() |
# 18 |
הוסטסניון
|
בכל נושא אפשרי, אתה טוען שיקח לדף הרבה יותר זמן ללא קידוד ב DIVים לזה אני חושב שערן התכוון...
אחראי פורום
|
חבל שהוא בחר להציג את זה בצורה לעגנית,
וכמו בפעם האחרונה שערן טעה, והעליב, הוא פשוט לא יגיב עוד בנושא. אני לא אתייחס לתגובה של ערן יותר, שהקפיץ את זה אחרי 3 ימים. אחרי שזה היה כבר בדף השלישי, אם לא הרביעי. הוא פשוט חיפש את הנושא, דווקא, כדי להעליב. האם הקידוד שלכם תומך ב-IE 3, בדפדפנים ללא CSS, ובפלאפונים? לא? למה? הרי אני קצת מיושן, אז שאני לא אהיה באתר שלכם? אני משתמש בדפדפן ללא CSS, אז האתר שלכם לא יעבוד בשבילי? אני משתמש בפלאפון נוקיה סטנדרטי, שאני לא אראה כמעט כלום? זה הכל שטויות, כי זה אחוז אחד, והם צריכים להתקדם!. זה לא אקטואלי שבגלל שיהיה לי צופה אחד מדפדפן ללא CSS, אז אני אעשה את הכל ללא CSS. ואם אני עכשיו אעשה לכם ב-VB דפדפן שיש לו בעיות עם גרשיים, כולכם תעברו לגרש אחת? |
![]() |
# 20 |
הוסטסניון
|
לפי דעתי זה ממש לא הכוונה שלו, הוא התכוון לזה שכיום יש יותר אנשים שמשתמשים באופרה (ובדפדפנים שונים מאקספלורר ופירפוקס) וכמובן שבעתיד זה יגדל, אתה לא תרצה שהאנשים האלה יכנסו לאתר שלך, כשהם יהיו יותר מאחוז אחד? אתה צריך לפעמים לחשוב על העתיד של האתר..
Last edited by Elad-A; 17-08-07 at 09:53.. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|