|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר מתקדם
|
זה נראה כמו איזה מדען עם לשון בחוץ.
ואני לא מבין מה הקשר למסעדה אולי למוזיאון
# 12 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
WTF
SNACK זה נשנוש / חטיף, נחש זה SNAKE - שניהם דומים, הנחש הוא גם חיה שמסמל תשוקה, וגם עשיתי לו עיינים גדולות בכוונה |
![]() |
# 13 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אף אחד פה לא מבין באומנות? XD אחד מתחיל לחשוב תצמו מעצב על מקצועי אחושרמוטה אז כולם ככה.. מה נהיה פה? יש פה ילדים שהניסיון שלי זה הגיל שלהם תגידו אין לכם בושה לתת ביקורת שאפילו אתם לא מבינים?
אוליי בהתחלה שאמרו דברים שאני שמתי לב שלא בסדר אז תיקנתי אבל חאלס אל תבלבלו לי בשכל! "עבודה מאוד גסה והקונספט די טיפשי (אם התכוונת לSNACK כאילו חטיף ומצד שני נחש אז זה די גרוע) זה ממש לא נראה כמו נחש וזה גדול מדי ..." מה ציפית 2 ס"מ עבודה? זה אמור להיות לוגו שימושי מזה גסה ? תגדיר.. אתה בעצמך לא מבין. [אני יודע מזה גסה אבל אתה לא מבין את המשמעות של המילה ושל הסמל] |
![]() |
# 14 | |
חבר וותיק
|
![]() ציטוט:
הלוגו הזה הוא אחד הלוגואים ההזוים שראיתי - ההתנשאות שלך והדיבור המזלזל רק מורידים את החשק לכתוב לך תגובה בונה שתעזור לך להשתפר . עכשיו אחרי שהערתי לך על הדרך שבא אתה מתבטא אני אעיר לך על הלוגו הלוגו לא לטעמי . נראה כמו עבודה זריזה וחסרת טעם אולי חשבת על הרעיון של SNAKE SNACK אבל למען האמת הוא לא ממש עוזר לדמות שיצרת שבכלל לא נראת ידידותית ובכלל , מי היה משתמש בנחש כדי לסמל את המסעדה שלו , לסיכום אני לא יכול לדמיין את הלוגו הזה מסמן משהו - בטח שלא מסעדה ..בהצלחה בעתיד , מקווה תקח את מה שכתבתי לתשומת לבך. |
|
![]() |
# 15 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
תודה אני אקח, הוד רוממותך חסר הדימיון, תודה רבה על התגובות שלכם הוסטס עד עכשיו לא למדתי משום תגובה וכל אחד חושב תצמו המלכה ברברה מלכת הנימוסים גם כן בפורום אחר כל תגובה יותר בונה מהשנייה ותאמינו לי אם הוסטס היה ככה היו פה עוד כמה מאות של חברים בפורום, הוסטס לאט לאט יורד מהרשת כל הישנים הטובים עוזבים והחדשים החשים באים להרוס עוד יותר ועוד יותר.
|
![]() |
# 16 |
חבר וותיק
|
לא הטעם שלי בלוגואים..
5\10 בערך 40 שקל אני חושב שזה שווה |
![]() |
# 17 |
תודה על תרומתך.
|
נחמד לא מעבר, למסעדה זה לא יכול לשרת כי הדמות שיצרת יותר מאיימת מידידותית, וזה לא יוצר רושם טוב
חבר בקהילה
|
מצטער..
לפע דעתי ממש לא מקצועי.. לא מעביר שום מסר מיוחד... זה סתם 100% שלא קשור לחיים ושרשום לידו SNACK |
![]() |
# 19 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
למה KFC הזה יותר טוב? רואים איזה סבא מקומט שמסתכל עליך מלמעלה שמת לפני 250 שנה ותראה כמה לקוחות יש להם .. זה בסדר?!
|
![]() |
# 20 |
תודה על תרומתך.
|
קודם כל זאת דמות ידידותית וחיובית
![]() שנית כל אנלא יודע אם הם התחילו בלוגו הזה. ולבסוף תחשוב אם הלוגו שלך מורכב כמו הלוגו של KFC.
|
|