|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר על
|
העיקרון הוא פשוט מאוד
שני המערכות האלה עומדות מאחוריהן חברות גדולות עם גב רציני ועמיד אם קורה משו או יש לך בעיה יש למי לפנות חוץ מזה שהמערכות האלה עולות כסף ואנשים אוהבים להשוויץ שיש להם כסף |
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר וותיק
|
איכותי מאוד..כמובן גם שעדכוני האבטחה גדולים יותר ממערכת כמו IPB1.3 שגם נחשבות כלא חוקיות..
יותר נח להשתמש במערכת.. מראה על רמה מסוימת שיש בפורום.. ואם כבר אני הייתי משקיע בפורום..הייתי קונה מערכת של VB או IPB |
![]() |
![]() |
# 13 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
רק Vbulletin.
|
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר וותיק
|
התנסתי ב- IPB וב-vBulletin
vBulletin הרבה יותר נוחה מ- IPB ויותר טובה גם מבחינת מודים. לא צריך לערוך קבצים וכל הבלאגן הזה, להעלות לשרת להוסיף לפאנל וזהו. |
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר בקהילה
|
vBulletin מכילה אך ורק אפשרויות נוצצות ופשוטות.
לעומת זאת יש לך את IPB 2.3 שמציעה לך לוח בקרה מהדור החדש, פרופיל משתמש מתקדם(בסגנון בלוג) רשימת משתמשים מתקדמת, אפשרויות שחשבו עליהם באמת עד הסוף, ולא אלפי אפשרויות שאין בהם ממש צורך חוץ מהעניין של המערכת ה"נוצצות". בנוסף לזאת, ישנה גם אלטרנטיבה חינמית בשם MyBB המהווה גירסא קומפקטית של vBulletin(כמו שהרבה אנשים בעולם קוראים לו VB little brother). MyBB כבר הוגדרה על ידי מתכנתים רבים כמערכת הפורומים החינמית הטובה ביותר, ומכילה את מרבית האפשרויות הנחוצות להקמת פורום מקצועי, ומאובטח(חשוב לציין שאין פרצת אבטחה ידועה לMyBB ברגע זה). |
![]() |
![]() |
# 16 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
לידיעתך לא ניסית אף פעם את 2.3 שתדע לך יש 2סוגי מודים! התקנת דרך "Components" זתומרת ללא עריכת קבצים ומודים רגילים עם עריכה דרך קבצים. מכל בחינה אינויזן עוברת את VB. מבחינת אבטחה ועוד הרבה אפשרויות VB תמיד עובדת רק על תיקוני אבטחה ולא מבצעת שום שינוים מבחינת האפשרויות והסקין עצמו בין 2.1 ל2.2 נעשה שינוי ענקקק לוח בקרה נוח יותר ומסודר יותר. צילמתי בישבילכם תמונה של הלוח בקרה. ![]() עורך מתקדם מסוג WYSIWYG קל לשימוש ומעוצב יפה. פרופיל בדומה למיני פורטל לדוגמא. תגובה לפרופיל,דירוג,חברים,מבקרים אחרונים ו5טאבים של נושאים אחרונים,הודעות אחרונות וכו.. יש עוד הרבה אפשרויות AJAX כמו נעילת אשכול דרך הפורום ולא דרך הנושא מולטי ניהול לנעול 5נושאים בקליק וכו.. גם מבחינה כספית אתם חוסכים עוד 10-20$ כי IPB עולה 150$ .
![]() |
# 17 |
חבר על
|
הפאנל שלהם מדהים אני חייב לציין
|
![]() |
![]() |
# 18 |
חסום
|
אני עברתי לפני חודשיים בערך מIPB 2.2.2 לvBulletin , לדעתי vBulletin בהרבה יותר טובה אין עליה אחלה מערכת .
|
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר מתקדם
|
זה הכל עניין זה נוחיות ושל דרישות שצריך לאתר ספציפי...אני יצא לי מזלי לעקוב אחרי התפתחות של IPB מהגירסא 1.0 ועד היום ואני חייב לציין שהם עשו צעד ענק...ואפילו כמה צעדים..
ולדעתי היום IPB 2.3.1 לוקחת את הגירסא האחרונה של vB לא ש vB לא מתקדמת ומשתמש בטכנולוגיות מתקדמות...היא כן...פשוט האפשרויות שלה מסורבלות מידי...כן כן בתור אחד שמשתמש בה פעם ראשונה היא קצת מסורבלת...מבחינה של אתר שעם ניסיון שימוש..לדעתי אין ביניהם יותר מידי הבדלים.. IPB קצת לפניה. וכל מי שאומר ש vB הכי טוב...זה שטויות...כי בישבילי PHPBB יכול להיות הכי טוב..אז מה? זה פשוט כי קניתם רישיון למערכת אז אתם לא רוצים להרוס לעצמכם ואומרים "זה הכי טוב..." ככה זה ישראלים מאוד קשה להודות במשהו ששילמנו עליו כסף... |
![]() |
![]() |
# 20 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
בנוסף ל IPB אתה צריך לשלם כל 6 חודשים בכדי שתוכל להמשיך ולזכות בתמיכה ובעידכונים, ל VB אתה משלם לכל החיים ומקבל תמיכה לתמיד, בנוסף אתה גם מקבל עידכונים לשנה, ואתה צריך לשלם כל שנה על מנת לקבל עידכונים, התמיכה לתמיד, יש כרטיסי תמיכה שממש נכנסים אליך ומסדרים לך דברים אם אתה לא מצליח, עוזרים מהצד שרת ומהצד לקוח, וכמובן שויבי עושים שינויים במערכת, בכל עידכון יש שינויים ושיפורים, יש להם מערכת בלוגים ומערכת כלים חדשה שהם הוציאו והם כרגע עובדים על המערכת בגירסא 4, משהו שהולך להיות הדבר הגדול הבא, לא נראתה כזאת מערכת מבחינת יעילות נוחות ופונקציות. ויש לי 2 רישיונות של VB ו2 רישיונות של IPB, אז שלא תגידו שאני משוחד, מה גם שמצאתי ש ויבי עובדת בהרבה יותר טוב עם פורומים גדולים מאשר IPB. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|