![]() |
# 11 |
מתאורר
|
חחחחחחחחחח 911 fm תקשיב באמא שלי שיקרה לי שהכל בצחוק...אני כבר כמה זמן מסתלבט על משה...תראה כמעט כל אשכול שעל משה אני עורך ת'הודעות כל הזמן...אני מסתלבט על משה חופשיי....יום אחד אני יוציא אתר של כל הדברים על משה אין אין אני נקרע פה..
Last edited by aviv53; 12-11-05 at 18:53.. |
![]() |
# 12 |
חסום
|
תודה לכולם.
|
![]() |
# 13 |
חבר מתקדם
|
911 אתה אומר שאני שולח אנשים?
שאני רמאי?למה שלא נדבר על זה בטלפון כמו אנשים גדולים. ולא לדבר מול מחשב בלי הוחכות.
מתאורר
|
חחחחחחח משה אתה לא אדם גדול..!
אתה אדם סופר גדול חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
![]() |
# 15 |
חסום
|
למה שנדבר על זה בכלל אתה חושב שאני חייב לך משהו אתה יש לך עוד הרבה ללמוד
אני לא אמרתי שאתה שולח אנשים אבל אני בטוח בזה שאתה משתיק אנשים כי הוכחתה את זה לכולנו. הנה אביב הזה נראה שמסתלבט עליך כבר. וגם הבחור השני שראיתי כאן באיזה הודעה שכבר חודשיים יושב וסותם את הפה אז אולי יש לך שותף עם לב טוב.. ה LOADS שאני לא מכיר אותו אבל שמעתי עליו דברים טובים פה. אבל עליך אני קיבלתי דברים רק רעים? אתה יודע מה אד ם בוגר עושה? בוא אני יסביר לך וכאן מול כולם כן לא בטלפון לא באייסי ולא כלום שתדע איך מתנהגים פעם אחת ולתמיד. אז אתה פונה ללקוח שהגיב בצורה יפה כמובן אתה יכול כאן בפורום גם או באופן פרטי, ואומר לו בוא בבקשה ותאמר לי מה הבעיה שלך איך אפש לשפר את השירות איפה לא היינו בסדר אנחנו רוצים לדעת כדי שנוכל בעתיד להשתפר. זה בן אדם מקצועי עושה בדרך יפה ופשוטה, לא מחפש להגיד ללקוח שלו תתקשר אליי אל תגיב פה. אתה שקרן אתה זה אתה פה אתה שם... עריכה קטנה: קבל את זה כביקורת בונה. אומרים אדם חכם זה אדם שלומד מאחרים, בכל תחום בחיים. ובדרך כלל אלה האנשים שמצליחים. Last edited by 911fm; 12-11-05 at 19:04.. |
![]() |
# 16 |
מתאורר
|
911 אתה באמת טועה.
משה בנאדם זהב. ואני אומר מניסיון תמיד הוא עזר לי שהיה לי בעיות עם השרת..היו פעמים שהוא ממש התבאס שנפל השרת. באמת היה חשוב לו שאני אהיה מרוצה. אז מדיגיטק באמת אני מרוצה מהשירות. |
![]() |
# 17 |
חבר מתקדם
|
אני מנסה לעשות תמיד את הטוב ביותר
אתה מוכן לשאול את הלקוחות שלי יש פה כולה 3 לקוחות שאמרו "משה נתן שירות לא טוב" אני את האמת נותן את הנשמה. זה מה שאתה חושב עלי?סבבה תמשיך לחשוב! שיהיה לך לילה טוב ושבוע טוב
מתאורר
|
מי זה ה3?
אני חושב רק טוב! |
![]() |
# 19 |
חבר וותיק
|
שמח שאתה מרוצה =]
מתאורר / יצא בחוץ
|
כמה הוא שילם לך?