|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר מתקדם
|
לכל אלה שחוששים בגלל הדת - אין מה לחשוש.
הרב אבינר כתב לא מזמן באהבה ואמונה עד כמה זה חשוב לתרום איברים. אני דתי ואני בטוח חותם כשיהיה לי 18 ![]()
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר על
|
כשאני יהיה בגיל המתאים אני אשמח לעשות.. זה מטרה חשובה
|
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר בקהילה
|
זה אסור לפי היהדות! אני בחיים לא יחתום על זה וגם אף אחד מהמשפחה שלי לא!
|
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר בקהילה
|
כל החלקים שלי > לקבר שינוחו שם בשלום
![]() |
![]() |
![]() |
# 16 | ||
הוסטסניון
|
ציטוט:
ציטוט:
Last edited by נמרוד; 06-11-07 at 12:24.. |
||
![]() |
![]() |
# 17 |
משתמש - היכל התהילה
|
המוות הוא חלק מהגלגל, ככה שמי שאומר "אני לא רוצה לחשוב על זה", אל תברחו מהמציאות - מוות קיים,
ואי אפשר לדעת אם זה יקרה היום בלילה בפאב, או בכניסה לבית תיפול ותשבור את הראש, אז למה לא לעשות מצווה? |
![]() |
![]() |
# 18 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
גיל מסויים שבו אתה גוסס (אם הכוונה לגיל זקנה) הוא גיל שלאף אחד לא איכפת מהאיברים שלך (כבר לא יעזרו לאף אחד). |
|
![]() |
![]() |
# 19 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
![]() |
![]() |
# 20 | ||
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
אין לי שום בעיה עם תרומת איברים, אבל עכשיו לחתום על כזה דבר? זה פשוט מחשבה מפחידה. יש משהו ב YNET, שאפשר לחתום דרך האינטרנט ואז שולחים לך הביתה, משהו כזה, אז מלאתי, באתי לשלוח "שלח", ולא שלחתי, פשוט נכנסה לי מחשבה על הדבר הזה, ולא יכולתי ללחוץ. לא יכולתי להמשיך לקרוא, זה פשוט גרם לי לצמרמורת. בעתיד אלוהים גדול, ניראה כבר.. עכשיו אני לא מוצא את עצמי חותם על כרטיס כזה... ושוב אין לי דבר נגד זה, אני ממש בעד זה, אבל לא עכשיו.(לא עכשיו הכוונה אלי) ציטוט:
חרטה++ כנס ל YNET, למדור בריאות ותיראה איזה רבנים חתמו, ותקרא מה הם כתבו, שזאת מיצווה. שחובה לעשות את זה. אין את התרוץ הזה של "אסור", כי לא רק שמותר, אלא שחובה. בגלל זה אני אומר שבעתיד, אני אחתום,אבל לא בגיל שלי עכשיו.(ואין לזה שום קשר לתורה או להלכה(למה שאני אומר)) |
||
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|