|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
![]() |
# 12 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
כיום, תחזוק ואופטימיזציה מטכנאי מוסמך עולה בסביבות ה-2500 ש"ח. לגבי הדבר השני, אתה צודק. בתקופה הקרובה אעבוד עם רומן על כל השגיאות שיש באתר. אתם מוזמנים לכתוב כאן עוד שגיאות שמצאתם, אמנם אני כבר סרקתי את האתר מספר פעמים, אך יכול להיווצר מצב שאני לא ראיתי משהו שאתם כן תראו. גיא, הותקנה אתמול מערכת ההפלדסק ומערכת התשלומים, כמו כן נקנה גם רישיון SSL ונרכשה מערכת סליקה על מנת לאפשר ללקוחות לשלם באמצעות כרטיס אשראי, יש כרגע מספר בעיות במערכת התשלומים, זה בטיפול. |
|
![]() |
![]() |
# 13 | ||
חבר על
|
אהבתי מאוד
![]() מרשים.. רציני ויופי של מחירים.. שאלה: הרייסלר הקטן ביותר עולה 135 גיגה, אני לא צריך כזה רייסלר (לדוגמא) אם אני רוצה רייסלר של 20, 15 גיגה או אחר, האם יהיה מחיר שונה? או שהמינמום להזמנת רייסלר הוא 135 שקל ו40 גיגה. ציטוט:
ציטוט:
Last edited by OxyGen; 08-11-07 at 15:22.. |
||
![]() |
![]() |
# 15 | ||
הנהלת הפורום לשעבר
|
אם יש תיחזוק מלא...העבודה שלו זה לדאוג שהשרת לא יצטרך לעשות ריסט ובמידה וכן..אז הוא זה שאמור לפקח על זה..
ואם עולה כבר 400 ש"ח לשים את השרת בחווה...אז להרים טלפון ולהגיד להם לעשות ריסט עולה 30 ש"ח? לשלוח מישהו לחווה אני מבין...אבל טלפון?.. אגב, במידה ואני גר בחיפה (ואני לא..אבל סתם שאלה שעלתה לי בראש)...אני גם צריך לשלם בשביל שמישהו יבוא לחווה כדי להכניס אותי? עוד שאלה, יש אפשרות לריסלר מותאם אישית? עם שטח אחסון ותעבורה גדולים/קטנים יותר? עריכה: משהו שמצאתי באתר שלא מסתדר לי... ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר בקהילה
|
גם בלי ה"כאשר"....איזה עוד חוות יש בחיפה חוץ מ017?
|
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 18 |
עסק רשום [?]
|
שלום רב,
להל"ן כל התשובות: 1)מערכת בילינג והלפדסק - billing.hostdime.co.il / helpdesk.hostdime.co.il 2) לא הבנתי את הסעיף, הוא מדבר על טיפול בשרתים, לאיזה שעות הוא מתייחס? - הוא מדבר על מהירות בה מהנדסי החברה יגיעו לחווה בישראל על מנת לטפל בתקלה של השרת אותו אתה מאחסן איתנו. 3) אם יש תיחזוק מלא...העבודה שלו זה לדאוג שהשרת לא יצטרך לעשות ריסט ובמידה וכן..אז הוא זה שאמור לפקח על זה.. ואם עולה כבר 400 ש"ח לשים את השרת בחווה...אז להרים טלפון ולהגיד להם לעשות ריסט עולה 30 ש"ח? לשלוח מישהו לחווה אני מבין...אבל טלפון?.. - מדובר אם טיפול מרחוק אינו יכול לסדר את התקלה ונדרש איש חומרה או תוכנה שלנו שיטפל בשרת שלך פיזית ולא מרחוק. 4) אגב, במידה ואני גר בחיפה (ואני לא..אבל סתם שאלה שעלתה לי בראש)...אני גם צריך לשלם בשביל שמישהו יבוא לחווה כדי להכניס אותי? - כן, בתאום מתאים. 5) עוד שאלה, יש אפשרות לריסלר מותאם אישית? עם שטח אחסון ותעבורה גדולים/קטנים יותר? - ריסלר הינם קבועים. 6) משהו שמצאתי באתר שלא מסתדר לי... - סודר 7) גם בלי ה"כאשר"....איזה עוד חוות יש בחיפה חוץ מ017? - אקטקום תודה רבה!
# 19 |
חבר מתקדם
|
שמע, נראה עשר, מה שיש לי להמליץ לך זה לעבור לפאנל ניהול של DA בהרבה יותר נח.
אני אישית אם היה פאנל ניהול של DA הייתי אחד הלקוחות שלכם. |
![]() |
![]() |
# 20 |
אקס מנהל
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|