![]() |
# 11 |
אחראי פורום
|
|
![]() |
![]() |
# 12 |
הוסטסניון
|
גם עיצוב יפה גם קידוד איכותי.
כל הכבוד ! |
![]() |
![]() |
# 13 |
מ.תיכנות
|
שיניתי את המהירות, בעוד כארבעים דק' מעכשיו (23:30) יעודכן הסירטון באתר, כרגע הוא עולה לאינטנרט.
|
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר וותיק
|
יפה. זה טוב מאוד למתחילים...סוף סוף הם יפסיקו להטריד:P
|
![]() |
![]() |
# 15 |
הוסטסניון
|
ראיתי 8 דקות, יש לך סבלנות לא נורמאלית. אני ישבתי לקודד איזה עיצוב, אחרי 10 דקות לא יכולתי להמשיך.. זה מעייף.. מה הכלי שאתה משתמש בו בשביל לבדוק פיקסלים?
|
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר בקהילה
|
כל הכבוד!!
אבל זה עדיין ממש מהיר =\ |
![]() |
![]() |
# 17 |
הוסטסניון
|
נחמד מאוד, קבל ח"ח על שהעלת את הסירטון.
סתם שאלה..לא יותר נוח לעבוד עם notepad++ או dreamweaver... ד"א אני אשמח לדעת עם איזה כלי אתה בודק את הפיקסלים ואיזה כלי אתה בודק את הצבע? זה תוספים של FF?
"חינוך למדעי המחשב לא יכול להפוך אף אחד למתכנת מומחה יותר מאשר לימוד על מברשות וצבעים יכול להפוך מישהו לצייר מיומן." Last edited by daMn; 11-11-07 at 01:56.. |
![]() |
![]() |
# 18 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
של התמונות? לפי מה שראיתי הוא בתצוגה של הקובץ (רשום בצד X גובה X רוחב) עבודה יפה מאוד , חבל שלא צירפת הסברים למי שמתקשה ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 19 |
מ.תיכנות
|
הכל תוספים של פיירפוקס, ColorZilla לצבעים, MeasureIT למדידות (:
לא צירפתי הסברים מהסיבה הפשוטה, לא חשבתי שבאמת ינסו ללמוד מיזה, אבל בסירטונים הבאים אני אצרף ^^ |
![]() |
![]() |
# 20 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
איזה תותח ... ! מקצועי חבל על הזמןןן זה הוכחה לכל לקוח שרוצה להבין עד כמה אתה מקצועי . .. !!
כל הכבודד בהצלחב
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|